Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Soms vraag ik me af waarom sommige manga’s geen animes krijgen. Sommige hebben een ijzersterk verhaal, zijn prachtig getekend etc. Maar krijgen dan toch geen tv-serie. En dat terwijl de meest rare manga’s die cartoonie zijn, 4 panels kunnen hebben of heel anders/slordig in elkaar zitten en geen verhaal hebben wel een serie krijgen? Waar is de LOGICA?

Vraag jij je dat ook niet af? Ik wel. Ik zou dolgraag wat geweldige manga’s die ik gelezen heb als serie willen zien! In dit blog maak ik een lijstje!
Neem nou bijvoorbeeld Dawn of the Arcana. Een geweldig en sterk verhaal! Die verdient het om een Anime te krijgen. Ik weet zeker dat een hoop mensen zouden kijken. Animes waar een verhaal in ontbreekt zijn er ook genoeg, maar is er dan een plot? Of het is nog enigszins boeiend? Gintama is een goed voorbeeld. Er zit weinig verhaal in maar er zit zóveel (letterlijke) onderbroeken lol in dat je toch blijft kijken en je af blijft vragen WAAROM je kijkt :D. De manga is ook zo, te gék voor woorden. Meer kan ik er niet over zeggen.

Black Bird zou ook een goeie keuze zijn. Het is een vrij lang verhaal met een hoop interessante dingen en personages. Het is interessant genoeg om je te blijven boeien. En in mijn ogen kan je nooit te veel fantasie animes hebben. Of een kijk op het verleden van bepaalde landen. Anatolia Story bied deze kans om weer wat te leren over het oude Egypte en landen eromheen (landen van nu bestonden nog niet). De meeste Animes met het historische genre gaan toch terug in de tijd van Japan zelf. En dan meestal ook naar de zelfde Era’s. Colette Decides to Die is ook érg leuke keuze dan. Die gaat terug in de tijd van de Grieken oudheden, waar de wereldberoemde goden een grote rol speelde. Of een sprookje van 1001 nachten met Sabaku No Harem/Harem in the Dessert!

Binnenkort komt Devil’s Line als Anime uit. Als ik er over nadenk zou ik voor een Anime niet zo snel aan deze Manga denken. Ik vind het een leuk verhaal daar niet van. Maar of het genoeg mensen trekt? Geen idee. Zo kan ik denk ik heel veel titels noemen waarvan ik graag meer van zou willen zien. Ik gil het uit als er tóch nog een derde seizoen zou komen van Noragami. Er gebeurt nog ZOVEEL in de Manga die op het moment op een haitus staat. Je kan er nog wel 2 extra seizoenen meevullen! Ik wil gewoon meer Yato! -gilt als een fangirl- .

Gelukkig zijn er al wel Animes van Manga’s die ik wel geweldig zijn. Ao Haru Ride is een MUST als je van Shoujo houd. Het is de ultieme roman vol humor, welles,nietes situaties en geweldige personages. Dat geld ook voor Say that I love you. Die is ook zo leuk gewoon!
Ik denk dat ik zo een hele waslijst kan maken. Maar me punt staat xD.

Wat zou jij graag als Anime willen zien?

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!