About

Dutch

Gegroet, ik ben Silerna, de mastermind achter deze portfolio. Ik heb een hobby tekenaar in zowel traditionele en digitale elementen. Ik vind alle manieren te leuk en kon niet kiezen 😋 dus waarom dan niet beide? Maar voordat ik het tekenen weer oppakte maakte pixel art, je weet wel die hèle kleine puntjes!

Ik teken al zolang ik me kan herinneren, zelfs op de basisschool had ik dat iedereen in de klas elke week een tekening naar thema van die week moest maken. Er mocht geen enkel wit papier meer zijn dus je snapt dat het best lastig kon zijn 😉.  In al mijn schriften stonden schetsen I.p.v. huiswerk. Er is even een tijd geweest dat ik pen en papier niet meer aan raakte. In die tijd ben ik gaan pixelen, je kent ze vast wel die kleine puntjes/vierkantjes op je beeldscherm.

Ik heb jaren lang een website gehad en begon die toen ik ong. 12 was. Dat was op de ouder Websitemaker speciaal voor scholieren. Met deze website kon je zonder enige kennis een mooie en duidelijke webpagina maken. Met mijn fan page behaalde ik zelfs de top 100 van beste bezochte sites binnen de Websitemaker.

Helaas kwam er een einde aan de Websitemaker en moesten duizenden sites iets anders bedenken. Ik wilde eigenlijk niet stoppen want had er zoveel plezier in. Een site zusje die ik toen had zei tegen mij dat ik misschien moest overwegen om HTML te gaan leren. In Jip-en-Janneketaal : de taal van het internet.  Eigenlijk was dat helemaal geen stom idee! Er was al een beginnetje gemaakt op een nieuwe hosting.

Dat was het begin dat ik coderen heb geleerd. Op een nieuwe hosting dat nu Webs heet heb ik jaren lang gewerkt aan mijn (pixel) portfolio. Langzamerhand ging het toch weer kriebelen om te tekenen. Nu het cirkeltje weer opnieuw ging beginnen omdat Webs ging stoppen met het accepteren van JavaScript, kon ik wèèr verkassen naar een andere host. Helemaal zat tussen al die tekeningen had ik weer geen plekje om ze te laten zien.

Dus kwam de beslissing om een eigen hosting en plek te kopen. De plek waar ik nu ben! Omdat HTML erg veel tijd kost en ik dat niet meer kom opbrengen, koos ik voor wordpress. En zo is mijn portfolio ontstaan met al mijn werk!

error: Content is protected !!