Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik ben tot de conclusie gekomen dat al mijn eigen gemaakte content voor de Sims 2,3 en 4 gebruikt worden om geld mee te verdienen. En ik krijg daar nooit iets van te zien! Dus ik ga ze aanbieden op mijn eigen web en elders!

The Sims Resource is een website voor duizenden Sims’ eigen gemaakte downloads. De zogeheten ‘custom content’ . Veel gebruikers van deze site krijgen te maken met het feit dat zij niet gezien worden door de moderators van deze site. Enkel een handje vol wordt gekozen als ‘Selected’ of ‘Featured’ artist. Dat zijn de posters die een vergoeding voor hun content krijgen. De meeste gratis posters waarvan ik er 1 ben krijgen helemaal niks.

Ik vind het niet eerlijk, aangezien heel veel van deze posters echt prachtige dingen ontwerpen voor je sims! Vaak zijn ze ook mooier en hebben minder eisen dan die van Selected en Featured makers. Deze twee makers hebben vaak creaties waar je al heel veel custom content voor moet downloaden om deze ene ook te laten werken. Vele hebben daar geen zin in, ik vaak ook niet want ik heb al veel te veel zooi in me spel haha🤣.

En nu ik zo lekker opdreef was met uploaden heeft na 12 jaar mijn computer de geest gegeven. Tja dat moest er een keer van komen dan lijkt me. Maar goed. Het is niet anders. Onderdelen zijn achterlijk duur geworden en krijg helaas nooit meer beter terug met mijn mini inkomen. Voorlopig komt er dus een einde aan me kavels. Ik zit er wel over te denken om ook me Sims 3 en Sims 2 spullen over te zetten. Me Sims 3 spullen kan je hier bekijken en gratis downloaden. Hetzelfde geldt ook voor de Sims 2. Dat is veel minder maar toch te bekijken 😄

Wat zou het toch leuk zijn als je de ouderwetse Sims kon spelen op je mobiele apparaat. De huidige Sims spellen zoals the Sims Freeplay en de Sims Mobile vind ik echt afschuwelijk. Fans waren bezig met het realiseren van de Sims 1 voor Android en Apple. Maar daar stak maker Electronic Arts een stokje voor helaas.

Waarom deed EA Games dat? Daar is nooit een reden voor gegeven maar het zal echt wel te maken hebben gehad met dat ze dan inkomsten gaan missen. EA heeft niet de meest goede naam.

Wel enorm jammer. Maar we kunnen er niks aan veranderen. Als je mijn Sims 4 kavels leuk vind , neem dan een kijkje hier. Ze zijn up to date en reclame vrij te downloaden. 

Werkt een link niet? Meld het gelijk! Alvast bedankt!❤️

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!