Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Gelukkig nieuwjaar aan iedereen! Dat we weer van een hoop geweldige Manga’s, Anime en meer mogen genieten! Tenminste. Dan moeten al die manga’s wel komen en updaten >_>.

Elke dag weer hoop ik dat me telefoon een melding geeft met ‘…….heeft hoofdstuk nr weet ik veel toegevoegd’ maar helaas. Dat bericht geeft ie maar niet. Wel dat ik steeds me beloningen moet op gaan halen in Animal Crossing ^^’.

Niet dat ik dan opgeef! Zelfs al hij geen melding geeft , dan kijk ik alsnog via de app (manga rock) met de bronnen die hij voor Engels of er dan alsnog nieuwe updates en nieuwe series zijn. Vaak heb je dan meer succes tenminste het komt héél langzaam op gang.

Wat gaan we in 2018 verwachten?

Tja, met sommige updates weet je het en soms moet je nog even geduld hebben. Een ding weet ik zeker! En dat is dat er een hoop leuke manga’s gaan eindigen.

Ik ben ook wat dingen van plan met de website als WordPress het allemaal toelaat. Jammer genoeg is het gelimiteerd allemaal en niet zo vrij zoals bij volledig html. Dat was ook de rede dat ik daar geen zin meer in had. Pure html codering is enorm veel werk, het voordeel is wel dat je alles tot op de punten en komma’s toe. Daarom ga ik nog wel uitzoeken hoe ver ik kan gaan met WordPress. Het leek mij enorm leuk om een bibliotheek te maken voor al mijn manga blogs.

Me geduld zal op de proef worden gesteld met dit idee. Ik geef het niet zo gauw op. Desnoods moet ik gewoon een hele andere interface en thema gaan uitzoeken. Al ben ik daar wel een ENORME zeur in. Ik stel nogal veel eisen…xD.

Manga’s

Hele bekende series zoals Kamisama Hajimemashita/Kamisama Kiss en The World is still Beautiful gaan erg goed! En jemig wat zijn ze SPANNEND. Heel wat korte en nieuwe Shoujo series maken hun entree op Mangafox en andere sites.

Honey Lemon Soda is bijvoorbeeld een hele nieuwe en langzamerhand komen er weer wat nieuwe leuke one-shots bij. Uka is heel verlegen en praat tegen niemand. Ze is zo op zichzelf dat niemand haar ziet staan. Omdat ze zo verlegen is wordt ze gepest door medeleerlingen. Op een dag tijdens 1 van deze pesterijen komt een jongen haar helpen. Dankzij hem wilt Uka veranderen.

Sengoku Vamp verteld het verhaal tussen heden en verleden. Oda Nobunaga verdedigt een jonge vrouw uit de toekomst en bezwijkt aan zijn verwondingen. Hisaki, het meisje dat op rare wijze in het verleden is gekomen , smeekt een bijzonder persoon om zijn leven te redden. Wat zij en niemand anders weet is dat deze aparte man, genaamt Miyoshi een vampier is! Hij red het leven van Oda door hem ook in een vampier te veranderen. Het verhaal krijgt een hele andere wending dan dat ik in eerste instantie had verwacht.

Akatsuki No Yona is terug van weggeweest en update ook weer. Inmiddels zijn we het 150ste hoofdstuk gepasseerd! Dat geld ook voor Shingeki No Kyojin. Het jubileum nummer 100 is daar gepasseerd en deze week kwam een mega plottwist met hoofdstuk 101 om de hoek kijken!
Peach Girl kreeg een vervolg manga genaamd Peach Girl Next, een kijkje 10 jaar later op de hoofdpersonen. Of van dit vervolg een Anime komt is maar vraag, ik betwijfel het.

En nog veel meer! (hoop ik)

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!