Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik ben weer terug van m’n ( te korte) vakantie en het is weer tijd voor een blog!Vanavond gaat de klok een uur verder. Dan is het weer veel langer licht, heerlijk! De zomer komt er eindelijk weer aan! Ook komen er deze lente+zomer verschillende nieuwe animes en nieuwe seizoenen uit! Kan jij niet wachten? Ik stuiter ook van me stoel!


Attack on Titan kon uiteraard niet achter blijven met een vervolg van het super populaire eerste seizoen.
Na vele cancels en verplaatsingen van het seizoen is het dan eindelijk een keer wel zover! We gaan verder op avontuur met iedereen favoriete Survey corps.
Wat we kunnen verwachten is een groot raadsel voor elke fan! We kunnen maar enkel hopen dat er dingen gaan gebeuren die we willen dat er gaat gebeuren!

We zijn erg benieuwd! Is het het lange waard geweest of toch niet?

Het schattige ninja meisje Chidori keert ook terug! Joepie! Nobunaga no Shinobi krijgt een tweede seizoen gelijk na het succes volle eerste seizoen.

Chidori en haar bondgenoten gaan weer op pad op zoek naar gevechten en informatie voor de bekende leider uit de Japanse geschiedenis Oda Nobunaga. In April zal de serie weer beginnen! gekke dingen en gekke personages zullen hun gezichten weer met alle liefde laten zien!

 

 

Ghost in the Shell is een populaire manga die nu een live film heeft gekregen. Hij draait nu in de bioscopen. Ik vind het persoonlijk een geweldige keuze dat ze deze rol aan de westerse Scarlet Johanssen hebben gegeven. Meeste live-action krijgen toch Japanse spelers.
Helaas kan ik geen review over deze film maken tot hij uit is op dvd. Ik kan namelijk niet tegen 3D en helaas is zo´n beetje 99% in 3D en iMax ;). Maar vele die de Anime ook hebben gezien zullen deze film niet overslaan!

 

Owarimonogatari krijgt ook een tweede seizoen! Ougi Oshino krijgt het weer druk met ons vermaken op de privé school van Naoetsu. We zullen weer rare dingen kunnen zien die er niet zijn? Of misschien toch wat grolletjes en klungelige acties waar we om kunnen lachen.
Of dit het laatste seizoen van deze Anime is? Weten we nog niet! Zolang alles nog loopt kunnen we misschien nog wel 2 nieuwe seizoenen verwachten :3.

Natsume Yuujinchou keert weer terug met een nieuwe seizoen! We kunnen weer opgelucht ademhalen om Takeshi Natsume en Madara de dikke kat te zien! We hebben ze gemist! En de gekke spoken misschien ook wel? Ik wel in elk geval, al moet ik nog gaan beginnen aan seizoen 2 xD. Natsume Yuujinchou Roku begint met vele andere ook in April met uitzenden. Dan moeten wij helaas nog even meer geduld hebben ;). Maar wachten kunnen we niet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!