Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Pika Ichi gaat niet over Pikachu, mochten jullie dat zich afvragen ?. Deze manga gaat ook niet bepaald over rozengeur en maneschijn….

Deze keer over een stel van 2 puberende scholieren die hun saaie leventje zat zijn. Pika Ichi volgt Suzuki Hanako en Suzuki Tarou , 2 super verlegen en iet wat nerdy tieners op de Aidane’s hoge school. Niet een gewone school, maar een privé school alleen voor de rijke lui. Beide Suzuki’s staan niet echt in het middelpunt van de belangstelling en dat vinden ze prima. Tot er een ongeluk gebeurt en bij Hanako en Tarou de maat vol is. Ze gooien hun saaie look opzij.

Een frisse start

Onherkenbaar met hun nieuwe stylish look worden ze door iedereen ineens aangekeken. Het is niet zomaar dat ze kozen voor een nieuw uiterlijk. Ze gaan namelijk de strijd aan met het recht! In dit 28 hoofdstukken lange verhaal zullen de Suzuki’s je meeslepen in allerlei ‘missies’ en gevechten om het goede te bewijzen. Omdat ze steeds meer personages meenemen in hun capriolen blijft het leuk en interessant om te lezen. Deze manga staat ook in het teken van eerlijkheid en vriendschap en dat is goed zichtbaar. Wel zal je het opvallen dat een hoop dingen in herhaling kunnen vallen, maar steeds weer met een kleine aanpassing van elke situatie.
Hier en daar kan je je misschien gaan ergeren aan bepaalde personen, maar je kan er (wat ik ook doe) prima over heen lezen.

error: Content is protected !!