Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Silerna en Yasumi waren even weg,maar het duo is weer klaar voor een potje smelten en gillen of twel fangirl tijd! We hebben allemaal wel eens onze voorkeur voor een bepaalde personage.Dan vinden we het enorm jammer dat ze niet echt zijn want daar zijn ze te perfect voor.

In deze aflevering gaan we het hebben over 1 van onze favoriete personages uit een Otome sim dat in een Anime is verandert.

Yasumi: *kwijlt en valt achterover*

Silerna : *gaat emmer en dwijl pakken*

 

Kazama Chikage is een hoofd vijand van Hakuouki Shinsengumi Kitan. Hij is een soort demon/duivel die achter de hoofd personage Yukimura Chizuru aan zit.Een echte bad-guy dus! Niet alleen is Kazama een ontzettend knapperd met zijn prachtige fel-rode ogen, hij is ook gewoon cool. Al vind hij niemand aardig. Hij irriteert zich sneller aan andere of gewoon aan mensen die niet zijn zoals hij. Misschien is dat rede dat de hoofdpersonage Chizuru toch iets in hem ziet. Wij ook! Kazama is ook een erg trots iemand, en voelt zich vaak beter dan andere.
Maar haar duwen wij liever opzij voor hem.(Yasumi zeker) . En zeker als je hem hoort praten , dan val je automatisch flauw! Kenjirou Tsuda is het genie achter deze personage en staat ook wel bekend als Seto Kaiba. Maar als we doen moesten kiezen, zouden we toch voor onze blonde vijand hebben gekozen!

Yasumi: *duwt Chizuru weg* “>///<“

Silerna:  kijkt van een afstand toe :’D.

Maar ja die stem he? >\\\\\< We gaan het ook nog wel een keer daarover hebben. Wij vragen ons vaak af, waarom zijn de bad-guys vaak leuker dan de goeie? Of zit dat tussen onze oren?

Over wie gaan we het volgende keer hebben? Daar kom je maar op 1 manier achter ;).

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!