Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik zou in de eerste instantie geen blogs doen tot maandag. Maar ik kom toch de komende 48 uur het huis niet uit vanwege al dat rot vuurwerk.

Dit jaar is voorbij gevlogen en 2017 zal niet anders gaan. Maar wat zijn er geweldige Animes uitgezonden dit jaar!
Durarara!! heeft eindelijk het einde gekregen! Orange kreeg ook zijn eigen anime naast de manga! En ook heeft de manga Watashi ga Motete Dousunda een eigen Anime! Niet alleen populaire manga’s hebben een eigen serie gekregen. Maar ook een hele hoop nieuwe series zijn toegevoegd aan het grote Anime archief. Yuri!!! on Ice werd al gauw 1 van de populairste series van het jaar. Working kreeg een nieuwe toevoeging genaamd www.working!! . Natsume Yuujinchou kreeg ook een nieuw spannend seizoen voor de fans! Ik moet zelf nog aan de eerste serie beginnen maar dat is voor me ’to do’ lijstje. Chi’s Sweet Home kreeg ook een nieuwe Anime, super blij! Chi is gewoon té schattig!

Dragon Ball Super krijgt eindelijk een engelse versie. De japanse is gewoon niet om aan te horen vind ik. Alsof je 5 -jarige hoort schreeuwen

Wat kunnen we in 2017 verwachten?

Heel veel geweldige nieuwe series! Nieuwe seizoenen en laatste (helaas) van Gintama. Nieuwe films van o.a. black butler. Het LANGVERWACHTE nieuwe 2de seizoen van Shingeki no Kyojin ! Eindelijk is het dan zover! Fans hebben zó lang moeten wachten. Binnenkort een blog over deze serie! Wat kunnen we verwachten? ik weet het al jammer genoeg want ik ben up-to-date met de manga xD. Maar ik weet zeker dat er uh….titans? in voor zullen komen …

Helaas is er nog niet zo veel bekend over wat we kunnen verwachten in 2017. Maar ik weet zeker dat het het wachten waard is!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!