Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Toram Online is een Japanse MMORPG*. Het is helemaal gratis om te spelen wat het nog leuker maakt!

Uiteraard kun je wel items kopen maar het is geen verplichting. Gelukkig is dit ook geen typisch ‘Pay 2 win’** spel.
Toram Online is een online spel voor je iPhone of je Android toestel. Het speelt zich af in de wereld van de aarde , maar dan met zelf bedachte continenten,landen,steden etc.

*MMORPG staat voor Massive Multiplayer Online Role-playing Game

**Pay 2 win/p2w staat voor noobs die alles in een spel kopen voor echt geld om andere die gewoon het spel spelen te verslaan.

Het is aan jou als speler de taak om de wereld een handje te helpen met je kracht. Of je nou pijlen af schiet, magie gebruikt of gewoon met een zwaard in de rondte zwaait. Maar dat is nog niet alles! je kan nog meer wapens kiezen ;). En dan heb ik alle variatie aan vaardigheden nog niet genoemd. Geheel in de Anime (wel 3D) stijl kan je je character personaliseren zoals jij wilt!

Zoals elke RPG moet je je personage wel levelen. Dat gaat met elk spel wel hetzelfde. Hier dus ook, maar in teams gaat het wel vele malen sneller. Ik ben altijd een solo speler maar soms heb ik geen keuze dan een party te nemen.
Het is een veelzijdig spel! Je kan je hart ophalen voor een spel voor de telefoon. Vaak zijn ze nooit zo uitbundig, deze wel!

Probeer het ook! Je hebt voor iPhone/iPads wel iOs 6.0 of hoger nodig. Meestal heeft iedereen dat dus geen probleem lijkt me! Voor Android toestellen heb je versie 2.3 of hoger nodig. Ik moet mensen met Windows telefoons helaas teleurstellen, dit spel is alleen voor bovenstaande systemen :(.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!