Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Meeste mensen genieten van dit heerlijke lange weekend vol zomers weer! Aangezien ik vlakbij de drukke strandwegen woon blijf ik liever in de tuin.?⛱?

Hoe gaat dat bij jou? Of houd je helemaal niet van de zon? Ik kan me dat soms niet voorstellen ?. En wat doe je zoal buiten? Ik speel spelletjes op me telefoon, maak nieuwe schetsen en lees wat hoofdstukken van manga’s. Of in dit geval schrijf ik dit blog lekker buiten ☀️?

Zijn er wel zomerse of zonnige manga’s. Lastige vond ik maar heb er wel naar gegoogled. Meeste hebben qua verhaal weinig te maken met het seizoen of met strand.

Wel zijn er wat one-shots die ik kon vinden! Namelijk :

Aoi Haru – Melting Summer

Vrij kort maar twee jeugd vrienden krijgen hun eerste kus! Wat er daarna gebeurt hadden beide niet voorspelt!

Fuji Momo – Kanjuku Summer

Deze speelt zich af aan het einde van de zomer. Als de oogst gaat beginnen! Een snoezig maar kort romannetje ☺️

Ando Icori – Sunny & Rainy

Een heel kort verhaal over een meisje die een rare band heeft met de regen…

Sadamoto Yoshiyuki – Summer Wars

De manga versie van de film Summer Wars. Wiskunde-prof Keiji krijgt tijdens de zomer te horen wat zijn nieuwe vakantie baantje wordt. Hij moet de verloofde van Natsuki spelen. Zij waar hij allang stiekem een oogje op had! Of dat allemaal wel goed een idee is?

                                              We vermaken ons wel ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!