Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Zo nu en dan vind ik tijd om wat filmpjes of muziek te laten zien. Nu ook weer! Maar niet alleen humor dit keer want ik denk dat YouTube daar het meeste van heeft…maar ook stukjes die je fangirl omhoog laat komen, je laat huilen en alsnog lachen ( ook al is het niet grappig bedoelt)

 

Yato krijgt een eigen Shrine.

Yatooooooooooooooooooooooooo <3 I love youuuuuuuuu. En ik moest huilen met deze scene! Tenminste tot aan het serieuze gedeelte. Daarna was het meer ‘iewww’ .

The…..laat ook maar .

1 van de allerergste scenes in Gintama ooit…..en hééééééél flauw xD. Maar wat heb ik in een deuk gelegen. Drink geen fris als je Gintama kijkt…..zeker niet met dìt stukje!

Levi heeft fun. (niet dat je dat ziet ofzo)

Waarom ik dit hilarisch vond,kweenie. Ik denk omdat ik Eren ontzettend irritant vind. Het is dat Armin Mikasa nog tegenhoud. Ik had best willen zien hoe erg zij Levi dan weer de grond in gestampt had x). Jammer maar ondanks dat hij cool is om zijn slimheid (Armin niet Levi) zit ie vaak in de weg om mij wat lol te bezorgen….gelukkig is er nog een mafketel Hange.

Sebby loves kittens!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Té schattig! Grote sterke demon butler houd van katten (en hekelt honden)
WE LOVE KITTENS

Mizuki laat horen hoeveel talent hij heeft.

En terecht! Want we horen er niks van. En Tomoe heeft weer 1 van zijn buien dat hij niet lief kan zijn tegen Nanami.

“fwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii”

Wat zijn jou favoriete scenes? Dit zijn die van Yasumi!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!