Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Vaak laat ik het over aan Yasumi wat betreft stemmen. Ik kan geen gezicht bij naam plaatsen en zij wel en als ze zegt ‘Dat is die ene die dát personage inspreekt.” dan zeg ik “Oh ja die.”. Deze keer is niet anders. We gaan het hebben over Hiro Shimono.

Het is een half jaar geleden dat het laatste blog over een stemacteur/actrice uitkwam. Dat kan écht niet hoor! Zeker niet in deze tijd! En daarom hebben we besloten dat het maar eens tijd moet zijn voor meer gezamenlijke blogs. Je zal misschien niet alenminuut weten wie dit is. Je bent niet de enige maar ik ben hier zelf gewoon een leek in. Maar ongetwijfeld zal je personages herkennen die een stem hebben gekregen dankzij deze man.

Welke je misschien herkent zullen onder andere deze zijn:

Silerna : “Iep, we hebben al veel te lang niks van ons laten horen! Onacceptabel! “

Silerna schud Yasumi heen en weer en zegt tegen haar dat ze haar brainstorming modus aan moet zetten.

Yasumi : “Mijn hemel. Is het al zo lang geleden dat we een stemacteur besproken hebben? Omg…bijna een jaar… dat mag niet!!”

Yasumi nadat ze door elkaar werd geschud :

Yasumi : “Ik had lang geen inspiratie voor deze blogs. En tijd om lang naar een scherm te staren om te brainstormen had ik niet. Maarrr… eindelijk ging dat lampje branden!

A fijn we kunnen hoog en laag zingen maar het heeft geen enkele nut. Laten we verder gaan met het onderwerp :). De laatste grote klus voor Shimono was het inspreken van de stem voor personage Zenitsu in de ineens immens populaire serie Demon’s Slayer. Door deze rol groeide ook de populariteit van alle stemacteurs en actrices die meededen. Misschien een nieuwe grote rol in de toekomst? Of misschien wel de stem van een zingend personage? Je weet maar nooit!

 

Silerna : “alsjeblieft niet >_>. (heeft een hekel aan ‘musical’ animes )”

Yasumi : “Demon Slayer is “Anime van het Jaar 2019″ en als je het mij vraagt is Zenitsu mijn favoriete personage. Hij is een watje, met zijn liefde voor vrouwen kan ik hem wel achter het behang plakken en TOCH vind ik hem hartstikke grappig. Dat komt mede door hoe Hiro Shimono hem heeft ingesproken. Hij past perfect!”

Silerna : “Het zal wel aan mij liggen, maar vind het 1 van de meest overrated series ooit. Ik heb altijd dat manga’s die ik afschuwelijk vind dat daar Animes van komen.”

Yasumi: “De populariteit van de anime kwam voornamelijk door de prestaties van de animatie studio. Maar daar hebben we het nu niet over. Hiro Shimono! Een behoorlijk energieke persoon, die ook vaak de vrolijke en energieke personages speelt in veel populaire series. Hij is bijvoorbeeld ook Connie in Attack on Titan ^_^”

Silerna: “Doing doing doing doing! Connie is wel tof, als één van de weinige in die hele serie…”

Yasumi : “Doing doing… zeg dat wel! Hij is verder ook Syo Kurusu, een van mijn favoriete personages van Uta no Prince Sama. Hij is zo schattig!”

Silerna :Ew.”

Yasumi : “Nou zeg :O het is wel één van de betere otome game anime hoor, dat mag best gezegd worden.”

Silerna : “Muh. ik lees de manga wel.”

Yasumi : “Heb je liever een engerd zoals Dabi in My Hero Academia? Mag ook hoor 8D”

Silerna : “Nee dank je.” *loopt weg met Poesie*

Aan het gesprekje te zien , lijkt het vrij duidelijk waar onze meningen liggen. En meestal gaan onze gesprekken altijd zo. Na een tijd dwaalt het onderwerp af en komt er een nieuw onderwerp of gaat het over van alles door elkaar. Nu dwalen we ook wel af vind je ook niet?

Welke stemacteur of actrice zou je nog meer willen zien? Of in het volgende blog? Laat het ons weten en wij gaan op research uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!