Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Yasumi:“Ik ben altijd erg onder de indruk van Japanse stemacteurs die hun personages vol overgave en met overtuigende emoties inspreken. Nobuhiko Okamoto is daar heel goed in. Zijn rol als Bakugo vind ik tot nu toe de beste die hij heeft gedaan.”

Silerna : “Ik ken hem alleen als Baka Usui.”

Yasumi : “Je hebt hem vást wel vaker gehoord. Hij is Shin-Ah in Yona of the Dawn en Mizuki in Kamisama Kiss! Er zit een opvallend groot contrast tussen de verschillende personages die hij speelt. Ergens is dat erg grappig.”

Silerna : “Ja die ook ja.”

Nobuhiko Okamoto is op 24 oktober 1986 geboren in Tokyo. Hij begon zijn stemacteercarrière in 2006 als John Brown in de anime Ghost Hunt. In 2008 won hij bij de Seiyuu Awards de Best New Actor Award voor zijn rol als Accelerator in A Certain Magical Index.

Naast dat wij hem kennen als Mizuki en Usui heeft hij onder andere deze personages ook ingesproken!

En nog veel meer! Ook heeft hij klein(ere) personages ingesproken in Durarara!, Pokèmon Sun & Moon, Shugo Chara , Haikyuu! en Kuroshitsuji ( Black Butler)

Je zal vast wel een personage hebben gezien of ontdekt die deze stemacteur een stem heeft gegeven! Heb jij een favoriet? Die van Silerna is uiteraard Usui Takumi uit Kaichou Wa Maid-Sama.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!