Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Het updaten van manga wordt steeds zeldzamer. De updates van manga zijn vervangen door updates van Mahnua’s en Webtoons en een combinatie van.

Ik vind het erg jammer, daardoor kan ik steeds minder blogs erover maken omdat zo’n beetje alles inactief is. Animes kijk ik niet zoveel, de meeste vallen niet in mijn genres en in mijn vrije tijd teken en game ik liever. Anime kijken en tekenen kan nog wel, maar gamen en kijken tegelijk wordt lastiger.

Mangafox is zelfs zo langzaam geworden dat het 3 dagen geleden is dat ze iets hebben geupdate. Best zorgelijk. Manga die geupdate wordt zijn Yaoi/Yuri , Seinen, hèèl af en toe een manga die me nog aanspreekt. Maar dat is ook het matje.😢 dat is niet het enige, het lezen van deze site is niet te doen. Heel veel bladzijdes werken niet en kunnen niet geladen worden. Dit maakt het onmogelijk van het lezen aangezien je hele stukken van hoofdstukken mist.

Vanaf volgend jaar, wat nog zo ver weg klinkt maar nog maar drie weken is..wil ik een grote verbouwing houden hier. Alles veranderen in een portfolio. Het blog blijft! Maar komt niet meer centraal te staan. Ik wil me gaan focussen aan het maken van commissies,comics en meer illustraties. Ik hoop volgend jaar z.s.m. te beginnen met illustraties en aanvragen tegen betaling.

Nu gaat het nog erg slecht helaas. Simpel weg omdat ik alleen om Deviantart punten of dollars. Graag wil ik dat dollars ook euro’s worden. Ik probeer nu letterlijk alles op Devianart om maar te verkopen maar tevergeefs. Ook sta ik op ArtistsnClients, helaas ook alleen voor amerikanen of mensen met US Dollars. Ben je toch al geintereseert in mijn werk? Hier staan toch alle dingen die ik tot nu maak en staat alles in omgerekende valuta. Blijft altijd even een dingetje 😉.

Toch maar hopen op updates van manga..😊

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!