Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Het is weer tijd om wat leuke intro’s te bekijken! Heb jij favorieten intro’s of outro’s ? Vast wel toch?
Ik heb vele die ik leuk vind, maar ook een hoop dat ik gewoon gelijk oversla na de eerste keer horen. In dit blog laat ik je weer een paar leuke horen!

Neem nou Poyo

 

We weten allang dat ik dol ben op Poyo.  Maar het intro is ook z schattig! Ze zeggen vaak dat Poyo voor kleine kinderen is, die kunnen wat mij betreft de boom in. My Little Pony is voor kinderen vind ik, anime niet. Maru betekent rond en dat klopt ook! Maru Kaite Poyo <3.

 

Coole Animes hebben coole intro’s en outro’s nodig. Vaak blijven ze ook hetzelfde genre. Kicke gitaarsolo’s en rock & roll voor het geweldige tweede seizoen van Noragami; Noragami Aragoto. Kyōran Hey Kids!! is gezongen en gespeelt door the Oral Sigarettes. Past wel x) al die rock groepen hebben van die maffe namen.

Gintama zou geen Gintama zijn zonder debiel maar cool intro en outro. Vooral van het intro is het laatste stukje echt GENIAAL! In het outro ernaast worden alle scenes en personages op z’n simpelst gezegd….. geschetst xD. Gintoki heeft regenboog haar o_O. Dit intro is gezongen door TV Serial Drama en heet Tougenkyou Alien.

 

 

Linked Horizon deed een goeie stap voor de fans van Shingeki No Kyojin. Door het intro in te zingen van de serie. Guren no Yumiya is geliefd door vele fans en zelfs niet fans. Ik echter vind het vl te dramatisch en het valt buiten mijn genre van muziek. Het outro van de tweede film ben ik echter wel erg fan! TheDOGS gecomponeerd door Hiroyuki Sawano is echt prachtig en heerlijk rustig. Wat ook vrij zeldzaam is dat deze soundtrack in het Engels is gezongen.

 

Lovely Complex is een mix van mega humor en romance. Risa is voor een meisje erg groot en Atsushi is erg mini voor een jongen van 16. Beste vrienden dus! Die 2 zijn echt niet goed wijs. Wat dit intro PERFECT bij de Anime laat passen! Kiss ~ Kaerimichi no Love Song van Tegomass is catchy,schattig en gewoon leuk!

Volgende keer (ooit) gaan we weer wat intro’s en outro’s uitzoeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!