Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Maar EINDELIJK is het dan zover! Shingeki no Kyojin aka Attack on Titan komt met een tweede seizoen in 2017! Eerst moeten de bekende personages nog met de neus in de boeken met :

 Shingeki! Kyojin Chuugakkou

 

Of zoals ik het noem ; Attack on Titan , High school. Alle bekende personages zijn verandert in kleine, leuke chibi versies van zichzelf en ingepakt in een leuk schattig school uniformpje. Maar sommige dingen veranderen natuurlijk nooit..

Alle gekheid op een stokje..

Neem nou Eren Jaeger, hij ís en blijft de hoofdpersoon van dit verhaal. Samen met z’n soort van plakkerige zus-lief Mikasa en beste vriend Armin altijd uitgerust met zijn roze dekbed….gaan ze voor het eerst naar de Titan junior hoge school. In deze iet wat luchtigere spin-off kom je veel minder titans, vliegende ledematen en bloed tegen en gelukkig. Maar aangezien ze bij het concept moeten blijven heb je nog steeds de idiote Hange Zoë die over je beeldscherm stuitert en haar titan huisdier(?) Sawney. Tot grote ergernis van onze grote vriend Levi, die van alle 12 afleveringen misschien de helft bezig is met poetsen en zich ergeren aan z’n beetje…alles.
Zucht als hij mijn huis toch eens zou zien, dan ben ik zo de pineut x)……
*kuch kuch* maar goed…het klasje van Eren en z’n gang bestaat uit de bekende personages uit de 114th trainee squad die we allemaal wel kennen :
De Grote Jean die onverwachts een nieuwe fan krijgt, Ymir die nog steeds plakt en verliefd is op de naïeve en onschuldige Christa, de stille Annie die de meute volgt, de altijd etende en gekke Sasha en dan hebben we nog Connie als..eh.. Connie.

Wat leuk aan deze serie is juist dat er veel meer gelachen kan worden. Wat vrijwel ontbreekt aan het serieuze oorspronkelijke verhaal. Als je even iets anders wilt maar toch de genres en verhaallijn wilt aanhouden en dit de serie voor jou. Het intro is vrijwel hetzelfde qua muziek als het origineel. Alleen is uiteraard het beeld vervangen door springende chibi’s. Gelukkig kan je rustig blijven zitten kijken met deze leuke mini spin-off over jou favoriete karakters!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!