Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Er zijn al flink wat pakketten uitgekomen zodat je je eigen Sims 4 spel kunt personaliseren! Maar voor sommige fans is het NOOIT genoeg!

Om precies te zijn zijn er sinds 2014 ,4 grote uitbreidingspakketten uitgekomen, 5 gamepacks met extra spullen, buurten en andere content. En maar liefst 13 accessoires pakketten. En het aantal zal nog groeien! Tuurlijk hoef je ze niet allemaal in bezit te hebben. Maar er zijn altijd nog wel dingen die je mist van het echte leven. Zo is vorige week het accessoire pakket ‘Wasgoed Accessoires’ uitgekomen. Je kan nu je huis en tuin compleet uitrusten met een wasmachine(+droger) en/of een waslijn!
Als ik me ergens aan dood ergerde in de Sims 3 was het dan al die stapeltjes was door het huis slingerde. En aangezien mijn sims op een boot woonde stond de wasmachine boven op het dakterras. Daar had ik een klein machine kamertje waar hij dan instond. Maar goed er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het wel leuk vinden!

Aardig wat fans zijn een stapje verder gegaan. Die hebben hun eigen gemaakt gamepakketten ontwikkeld! En respect! Want wat zijn sommige leuk! Ik heb er met mijn Sims 4 een paar voor jullie getest! Dit zijn naar mijn mening de leukste!

[su_divider top=”no” style=”double” divider_color=”#000000″ link_color=”#000000″]

The Sims 4 Cottage Garden Stuff gemaakt door the Plumbob Tea Society is een pakket speciaal voor je tuin! Extra kleding, planten en meer! Ik zelf kan nooit een te kleine tuin hebben in me spel. Met vooral véél groen! Naast veel spullen voor je tuin zijn er ook aardig wat kapsels en kleding voor elk geslacht en leeftijd toegevoegd! Hier kan je zien wat het pakket allemaal bevat (pdf)

Dit pakket bevat :

The Cottage Garden Stuff pack is hier te downloaden! *

 

 

Mis je beetje ruimte achtige dingen? Dan is dit pakket wat voor jou! Door o.a. dezelfde makers als de Cottage Garden stuff presenteer ik u : de Sims 4 Stellar stuff! Een soort comeback na de uitbreiding van de Sims 3 : in de toekomst.

Dit pakket concentreert zich compleet op Creëer-een-Sim. Met meer dan 100 nieuwe dingen je Sim er buitenaards uit te laten zien! Super tof al zeg ik het zelf! En ik ben helemaal geen fan van sci-fi :O. Let wel op dat voor dit pakket het originele pakket In de Natuur moet beschikken. Anders zullen sommige items niet correct laden of helemaal niet.

 

Dit pakket bevat :

Stellar Stuff kan je hier downloaden!*

 

Omdat er nog geen pakket/uitbreiding is met seizoenen voor de Sims 4 moet je je seizoenen anders brengen naar je Sims. Met de Spring Fling Stuff kan je de lente een beetje dichterbij brengen! Dit pakket is aanzienlijk kleiner dan de vorige twee maar alsnog erg leuk en origineel! Had ik al vrolijk gezegd? Dat is het ook zeker weten! Dit pakket is gemaakt door Nolan-Sims en deze maker heeft meer pakketten gemaakt. Ook de Spring Fling Stuff is vooral voor je Sims i.p.v voor je huis/kavel.

Dit pakket bevat :

Dit pakket kan je hier downloaden.

 

 

 

Liever de winter dan de lente? Dat kan, ik niet eerlijk gezegd. Maar we zijn allemaal anders natuurlijk ;). Wyattsims heeft voor je Sims de Winter Wear stuff ontworpen! Ze zullen hiermee nooit meer kou lijden (hoop ik). Het is wel een veel kleiner pakket maar toch leuk! Ik doe het ze allemaal niet na.

Dit pakket bevat :

Je kan het pakket downloaden op Wyattsims.

 

 

 

 

Wat die sims allemaal toch hebben met tosti’s en gesmolten kaas? Al sla je me helemaal dood. Het is heel apart en raar en je moet het maar verzinnen….daarom is het misschien toch wel ergens grappig. Ik weet nog dat je in de Sims 2 een ‘Tosti wens’ kon krijgen….dat ging ook nergens over *giechel*.
De Grilled Cheese Stuff pack slaat eigenlijk ook nergens op. Maar grappig is het wel. Ik bedoel , je sim kan maar dol zijn op tosti’s. De maker van dit pakket zal dat ook wel zijn of heeft aardig wat Sims-uurtjes erop zitten.

Dit pakket bevat :

Eigenlijk kan het niet gek genoeg in de sims….toch?
Het pakket kan je hier downloaden

 

Dit zijn de eerste pakketten die ik heb getest. Binnenkort zal een deel 2 van dit blog komen met meer geteste pakketten! Ik hoop dat je blijft lezen!

[su_spoiler title=”Sims 4 content” icon=”chevron-circle”]*Hoe installeer je gedownloade content in je Sims 4? Dat is vrij simpel! Begin eerst met het opslaan van je download! Zoek in je documenten (meestal staan die op je lokale schijf) de map Electronic Arts. Open die map want daar staat de Sims 4 in. Hij slaat daar al je savegames, screenshots en zo ook je aangepaste materiaal op. Open de Sims 4 map. Dan zie je een hele lijst met mapjes zoals hieronder. Zoals je ziet staat er in mijn spel een map die Mods heet. Dat is de map die je moet hebben voor je aangepaste materiaal. Staat die map er niet tussen? Ook geen probleem! Dan maak je die gewoon aan door op je rechter muis knop te klikken , nieuw aan te klikken en dan map. Noem deze map uiteraard Mods. Om het spel te laten herkennen dat dit je Mods map is dat er content erin zit geladen kan worden heb je 1 klein bestandje nodig. De Resource.cfg bestand zorgt ervoor dat het spel al het aangepaste materiaal herkend. Hier kan je hem downloaden. Zet de Resource.cfg in je Mods map. Je kan het hier het bestandje downloaden. Het bestandje mag niet in een submap zitten. Dan ziet het spel dit bestand niet meer! Alle andere aangepaste materiaal mag wel gewoon in mappen. Meestal zijn dit .package bestanden. [/su_spoiler]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!