Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Yasumi en ik hebben het vaak over animes en zijn personages. Toch is het leuk om ze eens wat meer onder de loep te nemen. Daarom gaan we het eens wat personages naar keuze hebben. Als eerste is aan de beurt : Shizuo!

 

Shizuo Heiwajima is de beruchtste barman van Ikebukuro. Hij heeft een hekel aan geweld, maar als je hem irriteert schroomt hij niet om het te gebruiken. Zeker als je ‘Izaya’ heet. Shizuo wil je echt niet als vijand, want je krijgt verkeersborden, drankautomaten en auto’s naar je hoofd. Of je mag zelf vliegen.

Zelfs de Yakuza kunnen maar beter geen ruzie zoeken met Shizuo, want dan kun je je motor vaarwel zeggen. Silerna en ik zijn het er overeens: hij is het coolste personage van Durarara!!. Nee, hij is zelfs één van de coolste personages in anime die wij ooit gezien hebben.

Vrouwen hebben echter mazzel. Shizuo zal ze met geen vinger aanraken, zelfs niet als je niet helemaal spoort. Een rede om je hartje sneller te laten kloppen niet? Ons tere fangirl hartje wel!

Silerna en Yasumi over Shizuo: <3 <3

 

Silerna’s mening is simpel: ik lig al naast me stoel zodra er iets begint de vliegen of gegooid gaat worden. Of simpelweg als Shizuo begint te schreeuwen en gaat meppen met borden. Shizuo’s baas Tom kent hem als geen ander, wat het ook hilarisch maakt. Zodra er iets niet goed gaat doet Tom snel een stapje achteruit, doet snel een schietgebedje of houd zich simpelweg afzijdig voordat Shizuo begint te knokken. Niet te vergeten dat Shizuo ook nog eens Tom’s bodyguard is, maar hij mag best de mijne zijn…
Ondanks dat hele korte lontje kijkt hij eigenlijk nooit vriendelijk maar een beetje norsig..toch zou ik zo’n sexy bartender met zo’n mooie stem graag aan mijn zijde willen hebben. ?

 

Yasumi over Shizuo: Haa…..ik wil ook wel zo’n blonde, sterke bodyguard naast me. Dan zal ik me altijd veilig voelen als ik me op straat begeef. Hij is daarnaast ook gewoon een knapperd. Het is alleen jammer dat ik Silerna en andere vrouwen zélf bij hem weg moet slaan….

Daarnaast vind ik het grappig wanneer Shizuo ineens met dingen begint te gooien, zomaar de deur van een busje ‘leent’ of letterlijk met de deur in huis valt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!