Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Yay dit keer is het mijn beurt voor Music Monday! Gisteren hadden Yasumi en ik het uitbreid over Anime intro’s en outro’s, het zijn er héél wat! Ik ben meestal van 1x kijken en erna altijd vooruit spoelen. Tenzij ik ze echt heel cool vind, hier zijn mijn favorieten!

Het intro van Durarara!! de eerste serie van de 4. Lekker catchy en lekkere beat! Ik kan een lekkere drum en gitaar altijd wel waarderen , gecombineert met een goeie zang! Ik vind alle intro’s van de gehele Durarara!! serie geweldig! Het past ook absoluut bij de serie zelf, goed over na gedacht! Het nummer is door Theatre Book gemaakt en heet Uragiri No Yuuyake.

Rock all the way! I love elektrische gitaren! Het geweldige intro van Noragami dat Goya no Machiawase en door Hello Sleepwalkers is gemaakt. Een intro die je NIET zomaar overslaat! Behalve als je niet van rock of harde muziek houd…..
De opening van het 2de seizoen , Noragami Aragoto is ook super! Net zo ‘hard’. Klik hier om hem te luisteren!

Aaaah. Deze is gewoon zó schattig! Mr Raindrop van Amplified is het tweede outro van Gintama. Niet alleen het nummertje is leuk, maar ook het filmpje erbij is gewoon weg schattig :)! Pinguin Elizabeth met haar pluutje wandelend in de regen tot er van alles op haar pad komt.


Het rustige eerste intro van Kamisama Hajimemashita gezongen door Hanae. Haar leuke stem past perfect bij deze Anime. Zoals ook de melodie en rustige maar vrolijke beat.
Het is 1 van mijn favoriete series en daar hoort het intro ook bij!

Altijd mijn favoriet geweest! Rainbow Notes voor Mermaid Melody Pitchi Pitchi Pitch! Rainbow Notes is ingezongen door Miyuki Kanbe dat ook haar stem heeft geleend aan wat personages van de Anime. Dit is de eerste anime die ik ooit keek op internet, ik was er gelijk fan van! Zo ook van de liedjes , intro’s en outro’s!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!