Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats


Het is weer even geleden dat er een gezamenlijk blog was. Er moest zelfs gezocht worden naar de laatste! Het was dus écht wel weer tijd voor een nieuwe! Deze keer is het weer tijd voor een personage!

Een personage met een onschuldig uiterlijk. Maar schijn bedriegt! De zeven zondes is niks zonder een sterk leider! Silerna & Yasumi hebben het deze keer over het personage Meliodas, één van de hoofdpersonen uit de nu mega populaire serie ‘The Seven Deadly Sins’!Hij ziet eruit als een dertien-jarig jochie, is vrij klein als hij naast andere personages staat en knal groene puppy oogjes. Maar inmiddels is dit ‘jochie’ al over de drieduizend jaar oud! Laat je niet misleiden door zijn kinderlijke buitenkant want hij slaat je zo buitenwesten zonder teveel moeite als het zou moeten.

The Seven Deadly Sins bestaat uit een groep slechterikken die het hebben gemunt op het koninkrijk van Brittania. Gesetteld in een wereld dat op de Europese middeleeuwen lijkt. Vele denken dat deze groep uitgeroeid is , maar dat is slechts een fabel. Tien jaar later gaat de prinses van het koninkrijk van Liones op zoek naar deze ‘Seven Deadly Sins’ in de hoop dat ze haar willen helpen om het rijk weer terug te veroveren. Meliodas is een kapitein van deze ‘zeven zondes’ en laat niet met zich sollen. Door zijn goddelijk kracht kan hij zelfs de meest sterke vijanden met gemak aan.

 

Yasumi:“Soms zijn personages zo overpowert dat het alle logica te boven is. Dan is een actieserie niet altijd leuk meer, maar met Meliodas is dat helemaal niet het geval. Ik vind hem één van de coolste hoofdpersonages die ik ken uit shounen.”

Silerna : “ik heb deze serie nog niet gelezen. Zal hem eens bij de rest van ‘plan to read’ zetten..”

Yasumi: “Ja, moet je doen! Het is een heel toffe serie!”

Silerna: “ik moét nog zoveel lezen >_>.”

Nanatsu No Taizai is en originele naam van de manga en anime. Vooral nu is de serie erg populair onder veel leeftijdscategorieën. Dat komt waarschijnlijk door de vele verschillende aspecten en genres die deze serie heeft. Ee zit onder andere humor in, actie en avontuur , lichte perverse grappen en grollen , romantiek enzovoort. Een hoop personages waaronder Meliodas zelf zijn erg geliefd onder de fans!

Ik ( Silerna) heb voor een art-trade Meliodas getekend. Jammer genoeg heb ik de tekening van de tegenpartij nooit gezien XD. Ik heb het nog nooit zo goed gedaan. Als het gaat om mannen en jongens tekenen ben ik echt heel slecht. Maar met een tevreden blik kan naar deze schets kijken.

De volgende keer gaan Sil en Yasu het weer over een stem acteur of actrice hebben! Of misschien gaan ze wel op vakantie naar een Anime wereld! Dat is nog niet besloten! Maar ze komen terug!

error: Content is protected !!