Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

 

Een korte maar krachtige hedendaagse manga. Een romannetje dat heen en weer schommelt.

Titel : Bambi and Dhole
Auteur : Ai Okaue
Genres : Shoujo ,school life , drama, romantiek
Status : voltooid
Aantal hoofdstukken : 21

[wp-review id=”4271″]

Yukimi is niet echt doorsnee tiener. Voor haar is haar echte familie een groot mysterie en daarom woont ze bij een pleeggezin. Ze is heel emotioneel en uit dat in veel manieren.

Iedereen op school noemen haar Bambi. Ze zit in de studentenraad en laat de telaat komers binnen als de bel al gegaan is. In de pauzes zonderd Bambi zich op het dak van de school om stiekem te gaan roken. Plotseling wordt ze ineens betrapt door een leerling. Een uitwisselings student die Nagawasa Tooru heet. Hij komt altijd te laat maar klimt gewoon over het hek. Hij lijkt nogal onbeschoft in Bambi’s ogen, zeker omdat haar sigaretten in half breekt.

Maar is hij echt zo onbeschoft? Bambi gaat proberen meer over Tooru te weten te komen.  Al snel ontmoet ze zijn oma en een klein jongetje. Dat jongetje moet vast zijn veel jongere broertje zijn! Toch?

Tooru is niet zo blij dat Bambi hem gevolgt is. Dat zou ik ook niet zijn 🤔. Tooru lijkt een aantal geheimen met zich mee te dragen. Geheimen die niet voor elk oor geschikt is. Zal hij ze vertellen aan Bambi? Of trekt ze aan het kortste eind?

Hoe zal hun band zich verder ontwikkelen?

[su_divider top=”no” style=”double” divider_color=”#000000″ link_color=”#000000″]

Door o.a. de vrij volwassen tekenstijl van deze vrij onbekende auteur is Bambi and Dhole een erg interessante manga. Dhole is de betekenis voor Lone Wolf die Tooru beschrijft. Dhole is ook een soort Aziatische wilde hond. Door dat het verhaal niet al te lang is , lees je er als een trein doorheen. Dat is niet erg, want het is leuk genoeg om alles achter elkaar te lezen.

De manga bestaat uit 21 hoofdstukken , verdeeld over 5 boeken. Je hebt niet te teveel kastruimte nodig dus 😉. En heb je geen plek? Dan kan je Bambi To Dhole op de meeste manga-sites wel vinden. De moeite waard als je niet iets al te langs wilt lezen maar ook niet super kort!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!