Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Sinds deze week is er weer een nieuwe game pack voor de Sims 4. Jungle Avonturen laat je sim in de huid kruipen van Tomb Raider ,daar moest ik gelijk aan denken :P.

 

Mijn sim Natalie neemt je mee met haar allereerste vakantie in de rimboe! Nou ja vakantie….je komt er niet echt om te relaxen? Als je dat toch liever doet raad ik je aan om je sim thuis te laten of te gaan kamperen. Want het is tijd voor ACTIE!
Wie is mijn sim? Natalie Stadsie (sinds de uitkomst van Hot Date in de sims 1 heten al mijn sim Stadsie, omdat ik toch niks beters weet) is een vampier sim met als baan Afdelingshoofd van het Ziekenhuis ( maximale tak dokters carriëre van de Aan het Werk uitbreiding). Ze zorgt lief voor de kat Poesie en kitten Gimli.Je zou toch denken dat als je al soort van dood bent je garant zit voor dit avontuur? Ik dacht eigenlijk van wel, maar het tegendeel werd bewezen. Afijn me sim kon genieten van haar zuur verdiende reis. Ga je op vakantie en wil je alleen een paar sims (of 1) meenemen en je dieren en kleuters thuis laten? Dat is even een irritant dingetje maar goed om te weten :

Je krijgt de keuze om te kiezen wie er mee gaan en wie er thuis blijven. De gehele familie is automatisch geselecteerd (inclusief dieren) maar de portretten zijn niet omlijnt. Om ALSNOG te kiezen wie wel gaan en wie niet, selecteer je nogmaals op de portretten die thuis blijven. Deselecteer de portretten om ze écht thuis te laten! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kinderen en dieren verhongeren, er komt een nanny op ze passen!

Ga nooit op avontuur zonder een goeie uitrusting!

Ook dat werd maar weer een goeie tip van Flip. Op de lokale markt van de nieuwe buurt kan je spullen die je op je trip nodig hebt. En reken maar dat je ze écht nodig hebt! Neem douches in blik mee , anti spinnen spul en plasmapakketten voor de vleermuizen. Vuurschuim tegen verbranding en flink wat kapmessen  is ook geen overbodige luxe. Als je het gamepakket ‘In de Natuur’ ook bezit neem dan ook een tent en kampvuur mee! Ik heb uitgevonden dat die best van pas kunnen komen :). Alle overige spullen kunnen ook handig zijn maar zijn ze ook nodig? Dat moet je zelf uitvinden! Een aantal hoge(of hogere) vaardigheden kan ook heel handig zijn!

Leer de nieuwe bevolking en cultuur kennen met de nieuwe vaardigheid Selvadoriaanse Cultuur. Je sim kan ook de nieuwe vaardigheid Archeologie leren. Het opgraven van eeuwen-oude spullen is echt een leuke toevoeging! Me sim had deze vaardigheid zowat gelijk onder de knie. Ik heb een kelder gebouwd zodat ik al die spullen kwijt kan.De buurt zal hevig ge-inspireert zijn op de Zuid-Amerikaanse landen zoals Mexico,El Salvador etc. De tempels zien er uit als Maya tempels vind ik. De bevolking ziet er vrij Spaans uit en zo zien de huizen er ook uit. Best gezellig! Het is een plus-punt om te vragen over de tempels aan de lokals. Blijf ook altijd op de markt kijken want om de zoveel tijd veranderd het aanbod spullen.

Het avontuur?

Ik ging met me sim gelijk op pad. Dat ging gelijk goed (niet dus). Als je voor het eerst door een poort gaat krijg je een uitdaging met 3 opties. 2 van de 3 zijn meestal slecht. En dat ondervond ik ook.

De eerste keer werd ze gebeten door een giftige schorpioen en moest ik op zoek gaan naar anti-gif of wachten tot het minder werd (of erger). De tweede port werd ze compleet van top tot teen verbrijzeld xD. Je sim zal er niet om lachen, ik deed dat zelf wel. En dan was ze nóg niet eens door een echte tempel gelopen…Dus dat belooft wat! Of ik ben een sim armer. Terwijl ik nog niet alles heb ontdekt en gedaan vind ik dit pakket erg leuk! Zeker een aanrader als je wilt lachen en een uitdaging wilt. En laat je niet bijten of verbranden! Want het is misschien grappig, maar wel gevaarlijk voor je sim ^^’.

Wat me meteen opviel is hoe gedetailleerd de nieuwe lokaties zijn! Alle bossen , pilaren en planten. Je raakt ook nooit uit gekeken! Elke keer als je een tempel heb voltooid verandert hij als je hem verlaat. Dat geldt ook voor de poorten waar je doorheen kan gaan. Elke keer als en Sim opnieuw op vakantie gaat zijn er verschillende poorten open en dicht. Dat is steeds willekeurig. HOE LEUK IS DAT?!

Dit pakket is een leuke toevoeging op het alledaagse leven van je sim. Het leuke aan de Sims 4 is dat je je spel zo kan samenstellen met de uitbreidingen,gamepakketten en stuff-packs die je alleen leuk vind. Je hoeft niet alles te kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!