Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

De gekke sidekick van Zura in Gintama. Een soort alien met vieze harige benen dat eruit als een mega grote witte eend/pinguin.

Elizabeth praat nauwelijks en communiceert met tekstbordjes. We weten ze wel kan praten maar doet dat in aanwezigheid van Katsura nooit. Deze bordjes zijn ook erg handig om mee te slaan! Katsura kreeg deze gekke sidekick kado en sindsdien kan je ze altijd samen zien.
Over Elizabeth’s echte identiteit is weinig bekend. Behalve dan dat het toch een vent die een kostuum blijkt te dragen.

 Zura ja nai, Katsura da!

Onafscheidelijk dat ze zijn heeft Elizabeth vaak commentaar (via bordje) op Katsura. Simpele dingen zoals vinden dat hij gewoon een auto moet kopen enzo xD. Katsura weet dat Elizabeth kan praten.

Silerna : “En toch is het grappiger om met tekstbordjes te ‘praten’. Dat maakt het grappiger. Ook gewoon omdat Katsura een dombo eerste klas is en het knap is om zijn sidekick te zijn….Daarnaast is Elizabeth wel een sterke bondgenoot! En best handig!”

Yasumi: Yasumi: “Ik lig al in een deuk wanneer ik Elizabeth zie. Ze is een van mijn favoriete personages in de serie. Waarom? Ze is gewoon grappig en zit vol verrassingen. Of was het nou een hij? :’D”

 

Normaal ziet Elizabeth eruit als een mega witte pinguin of witte eend van 180cm. Omdat het een kostuum is kijkt ze altijd hetzelfde, oftewel vrij neutraal/stoned. Onder dat kostuum zit een mannelijke alien waarvan we niet weten hoe het eruit ziet. Alleen zien we af en toe onder dat witte ‘laken’ vieze harige benen vandaan komen.

Silerna : “Misschien vanwege al deze rare dingen dat Elizabeth juist een goed hulpje maakt. Elizabeth kan alles!”

kortom Elizabeth ziet er raar uit maar is gewoon cool!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!