Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Deze herfst zullen er weer heel wat leuke nieuwe Animes te zien zijn! Ook zijn er een hoop nieuwe aangekondigd voor de komende tijd!

Een nieuwe film van Natsume Yuujinchou is aangekondigt, Gintama is jammer genoeg begonnen aan zijn laatste seizoen en volgend jaar (hopen we) komt het derde seizoen van Attack on Titan! Dat zijn allemaal leuke series om naar uit te kijken. Maar wat kunnen we nu kijken? Deze nieuwe OVA’s en Spin-offs zijn er te zien!

Noraneko

Letterlijk betekent dat zwerf kat in het Japans. Een kleine chibi spin-off van Noragami! Is dat niet super schattig?! Yato en alle andere personages uit de serie zijn verandert in kleine chibi’s met schattige kattenoortjes! En klein maar kort filmpje special gemaakt als grap voor 1 april. Maar het is gewoon te cute!

Shingeki no Kyojin : Lost Girls – Shingeki No Kyotou en Shingeki No Kyojin-Ten VR Bluray

Als ik iets leuk vind is het wel theoretiseren over Attack on Titan en dan over de Manga. Want mijn hemel als ik iets niet begrijp is het álles wat daar in gebeurt wel ^^’.  Gelukkig ben ik niet de enige die maar geen genoeg kan krijgen van onze iet wat maffe helden.

Shingeki no Kyotou brengt ons naar het heden naar een stad met wolkenkrabbers en weet ik veel allemaal. Onze grote vriend de Colossal Titan is daar terecht gekomen. Gelukkig zijn de helden van de Survey Corps er ook! Ze zijn omgedoopt tot de Sky Survey Corps en moeten de stad beschermen tegen de titans. Weinig anders in principe, alleen de tijd setting.
Shingeki No Kyojin : Lost Girls is de tweede echte Ova naast A Choice Without Regrets. Deze special draait om Annie Leonhart , Mikasa Ackerman en hun leven voor de 104th training squad. Op deze ova moeten we nog even wachten. Volgend jaar staat hij gepland.
Shingeki No Kyojin-Ten VR is de samenvatting van het tweede seizoen in virtual reality. De film heeft ook Bluray en DVD versies dus mocht je helemaal niks hebben met VR net als ik kan je toch je hart ophalen.

Gintama : Porori-Hen

Het zesde en helaas laatste seizoen van onderbroeken gekte Gintama. Uiteraard gaan de leden van Odd Job Gin er weer tegen aan! Ze zullen de raarste klusjes weer eens moeten oplossen. Zal Gintoki nou eindelijk eens zijn huur betalen?! Denk het niet.
Een ding weten we wel! Leuk en gek zal het zeer zeker zijn! 2 Oktober is het begonnen met uitzenden. Redelijk recent dus nog. Kan je toch niet wachten? Dan kan je het vijfde seizoen of seizoenen ervoor nog kijken!

 

Himouto! Umaru-Chan R!

Het tweede seizoen van Himouro Umaru-Chan! Gebaseerd op de mega populaire manga van Sankaku Head. Umaru Doma is een mooie 16 jarig tiener meisje die de harten van de jongens sneller laat kloppen. Maar uiterlijk is niet alles. Zodra ze thuis is verandert álles! Ze verandert in een kleine chibi achtige vorm van zichzelf en ontpopt tot de állergrootste otaku die men ooit gekend heeft! Tot grote ergernis van haar broer, die alles moet doen in huis.

Natuurlijk zijn er meer series die misschien je aandacht getrokken hebben. Hier kan je het hele overzicht voor de komende herfst zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!