Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Vraag je je dat soms niet af als je bepaalde series kijkt? Ik wel. Een manga loopt verder terwijl bij sommige Animes het abrupt ophoud zonder dat het einde er niet eens is. Dat is gewoon raar.

Van een hoop manga’s kan je zelfs nog twéé anime seizoenen maken. Soms zelfs nog meer! Waarom komen die dan niet? Geen budget? Geen vraag naar(lijkt me sterk) ? Er zijn veel animes waar duizenden fans van zijn. Die willen graag dat hun favoriete serie tot het eind verteld wordt. Dan worden ze teleurgesteld als het niet gebeurt. Dat is nogal logisch. Met manga’s zal dezelfde vraag bij Anime ook wel in me op komen ; eindigen Animes ooit wel écht zoals het origineel ook eindigt? Meestal niet :\. Goed voorbeeld is Vampire Knight. Aan de Anime werd een heel ander einde gebreid dan de Manga. Ook met the World is Still Beautiful deden ze dat. Wáárom nou?! DOE HET NIET!

Ik vind het überhaupt al mega stom als ze simpele dingen veranderen omdat dat in Amerika zo nodig moet zodat de kinder-oogjes niet schaden. En daarom veranderen ze zelfs een rijstballetje in een broodje…logica? Nope. Afijn. Laten we dat even ter zijde houden :D.

Ik wil een reeds blogs met series gaan maken die eer seizoenen moéten hebben! Ik begin vandaag met één anime waarvan het echt een must is dat er meer van komt!

Welke Anime zou nou écht een nieuw seizoen moeten?

Nou, Yasumi en ik hebben het er vaak over. Maar over één ding zijn we het allebei eens. Er MOET een derde seizoen van Noragami komen! De manga staat op het moment op haitus (pauze) maar er gebeurt nog zóveel na het einde van Noragami Aragoto. Dingen die je nooit had kunnen bedenken als fan. Mijn lievelings-god in trainings pak Yato krijgt heel veel te voorduren en moet zijn idiote karakter even omzetten tot zijn serieuze kant. Maar uiteraard krijg ik ook geen genoeg van zijn stommiteiten! <3 In Japan kan je zelfs zijn nummer bellen! Jammer genoeg krijg je Yato niet aan de lijn, maar hoor je een bandje van de wensen die hij kreeg van klanten.

Aan het einde van seizoen 2 Noragami Aragoto krijgt de manga juist een hele omwenteling qua verhaal. Je komt veel meer te weten over Yato en zijn jeugd, zijn omgeving en de belangrijkste personen of personen die veel invloed had in zijn leven voordat hij de andere twee hoofdpersonen Iki Hiyori en Yukine ontmoet (het begin van Noragami). Ook zullen de gevechten minderen en de ruzie tussen Yato en zijn vijand Bishamon veranderen in een wapenstilstand , als het hun uitkomt. Kortom er is zelfs genoeg om nog twee seizoenen uit te brengen! En die willen we graag zien! :(.

Welke manga’s moeten volgens jou meer aandacht krijgen? Écht aandacht! Niet van de fanbase ;). 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!