Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Dit moest van Yasumi. Anders had ik hier nooit een blog overgemaakt….Er zijn namelijk reden dat je een Anime niét kijkt….En Bobobo-bobo-bobo (ja zo heet het) had er veel te veel.

De voorganger der idioterie , misschien nog een level hoger der stommiteiten dan de Gintama die we nu kennen…maar daar zitten geen personages in die een drol als hoofd hebben >_<. Tenminste…zover ik weet niet.

Bobobo …ik kort het maar even af….speelt zich af in een futuristische wereld. De hoge piefen zijn van plan iedereens haar te gaan stelen! (lol?) en dus ook de vrijheid. Maar een idioot der idioten genaamd Bobobo-Bobo-bobo (zucht gaan we weer xD) wilt hier een stokje voor steken. Als hij dat niet doet moet hij zijn blonde(iets te ronde) afro ook opgeven. Maar wil je dan ook weten hoe hij zijn vijanden verslaat? Misschien heb je al een vaag vermoeden aan de foto waarmee ik dit blog begon….Bobo heeft onwijs lange neusharen (zo goooooor!) en niet alleen lang maar ze werken als een soort wapen (nogmaals iew) . Hij gebruikt deze neusharen om z’n vijanden te verslaan. Al zijn vrienden zijn ook debielen. Die bezitten geen sterke neusharen maar andere idiote krachten. Je kan denk ik ook wel raden wat voor dingen.

Onderbroeken lol in een ander jasje.

En als je dát al niet vreemd en vies genoeg vind. Het gaat allemaal een stap verder dan dat (ik) we gewend zijn van Gintama of andere Anime waarbij onderbroeken lol erg letterlijk genomen wordt. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook de reden waarom het zo aansloeg omdat het nog gestoorder is dan de meeste Anime. Alleen was ik niet te paaien hiervoor. Ik vond Bobobo-bobo enz. écht

te dom voor woorden.
Ook al was ik gewend aan rare humor want ik keek al naar Shin Chan. Die was op zich al raar maar had een ander type soort humor. Van Bobo snapte ik niks, en kon er ook niet om lachen. Dat was ook omdat ik alles eraan gewoon vies vond ^^. Ik was toen nog niet zo bekend met de term Anime, maar ik vond het raar getekend terwijl ik al wel naar Pokémon en Dragon Ball Z keek. Toch zapte ik verder of deed ik de tv uit als dit werd uitgezonden.

Er zit niet heel veel verhaal in. Het is meer 99% lol en 1% verhaal en dat is dan hoe je deze serie samen vat. Ik kan het eigenlijk niet beter omschrijven xD. Het is me echt een raadsel dat dit zo populair geworden is. Misschien omdat het toen der tijd de enige in zijn soort was. Nu is dat allang niet meer zo. Veel Animes hebben nu verschillende overtreffende trappen van humor. Het is maar helemaal de vraag welke soort humor je leuk vind. Dat is bij deze anime ook het geval, je kan de humor waarderen of helemaal niet, dat laatste had ik. Niet alleen dat maar ook het concept zelf vond ik echt zó raar.

Houd je wel absoluut van rare humor die tot het uiterste kan gaan? Dan zal deze serie je toch wel aanspreken!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!