Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Toma Rei deed het uitstekend door Dawn of the Arcana uit te brengen. Nu met het nieuwe verhaal van Suijin No Hanayome dat vertaald wordt als The Water Dragon’s Bride gaan we opnieuw op avontuur door een Fantasie wereld!

Asahi Arisa is nog een heel jong meisje die dol is op haar ouders. Op een dag als zij gewoon in de achtertuin aan het spelen is wordt ze meegesleurd terug in de tijd. Niet alleen terug in de tijd maar ook naar een heel andere wereld! Als Asahi wakker wordt in een wereld dat lijkt op het oude Japan wordt ze gevonden door Subaru, een jonge dorpeling die op pad was met zijn zusje. Hij brengt haar mee terug naar het dorp en ze worden hele goeie vrienden.

Als Subaru erachter komt dat zijn moeder Asahi wil gaan opofferen aan de god van het water zodat ze beter kunnen leven wordt hij woest. Hij probeert alles om het ritueel tegen te houden maar tevergeefs. Asahi valt in de rivier en wordt gered door de water god. Ze wordt nu gezien als zijn bruid maar hij vind haar veel te jong! Ze is desnoods nog maar een kind..
De god steelt haar stem en laat haar verder haar eigen gang gaan. Asahi en Subaru worden weer herenigd en beide staan vele uitdagingen te wachten!


Er zijn pas 8 hoofdstukken vertaald naar Engels. We moeten jammer genoeg geduld hebben! Maar wat zijn deze 8 hoofdstukken al geweldig! Ik kan niet wachten tot er meer van deze Manga komt! Helaas is dat onbekend wanneer. Ik heb het vermoeden dat er een sterk tekort is aan translators. Het is ook maar de vraag of er überhaupt nieuwe hoofdstukken komen. Een hoop Manga’s worden letterlijk aan hun lot over gelaten :(.

Laten we positief blijven en hopen dat ze nog veel van deze prachtige manga laten zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!