Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Het is zomervakantie voor de meeste. En dan heb je zo nu en dan een moment dat je even niet weet wat je moet gaan doen. Hier een lijstje met leuke spelletjes om de dag door te komen!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een Smartphone. Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven! Het heeft zijn voordelen en nadelen zeg ik altijd. Ik gebruik mijne hoofdzakelijk om te bellen, waar hij dus voor gemaakt is 😋en voor spelletjes. Ik heb een paar spellen uitgekozen die nog altijd leuk zijn!

Pokèmon Go

Gratis te downloaden voor Android & iOS.

Pokèmon go is nog steeds een populaire game om je tijd mee door te brengen. Ga lekker naar buiten of blijf in de buurt om die ène gym te verslaan en voor jou team op te eisen.  Verzamel zoveel mogelijk verschillende soorten pokèmon, maak vrienden en vecht met ze! Het is ook een leuke app om bezienswaardigheden te spotten! Steeds meer functies worden toegevoegt en ook steeds meer pokèmon. Zou er iemand zijn die ze állemaal al heeft?

Het is minder als je net als ik geen internet buitenshuis hebt. Soms heb je den stop in je buurt of gym of zoals ik heb : een telefoon die het spel erg laat glitchen op 1 of andere manier. 🤔 zonder wifi heb je helemaal niks aan het spel. En dat is erg jammer. 

Voor en nadelen:

 Sky : Children of the Light

Gratis te downloaden voor alleen iOS.

Wow, wat is dit een práchtig spel! Sky : Children of the Light is een roleplaying game gemaakt door Thatgamecompany. Je bestuurd je poppetje door allerlei avonturen en ontmoet andere tijdens je missie. Het spel is net uit dus er valt nog een hele hoop te ontdekken! Ook voor mij! Ik ben net begonnen aan dit spel en wat is het mooi! Veel uitleg om je besturing te leren en nieuwe krachtig om verder te komen dan ooit!

Uiteraard is het niet helemaal gratis. Met in-game aankopen zoals met vele gratis spellen kan je toch een bijdrage leveren aan de maker. Maar het is geen verplichting! 😉

Voordelen en nadelen :

Animal Crossing : Pocket Camp

Gratis te downloaden voor Android en iOS.

Klassiekers van Nintendo worden omgetoverd in tablet en smartphone versies. Dat hebben ze ook gedaan met de Animal Crossing franchise. Een geheel aparte versie van het spel. Aan jou de taak om een kamp samen te stellen die je dieren vrienden op reis zullen stellen. Houd ze tevreden door hun aanvragen te voltooien, spullen met hun thema op je kamp te plaatsen en af en toe een praatje.

Ga vissen, verzamel fruit en insecten. Maak je eigen meubels en kleding zodat je je poppetje naar eigen smaak kan personaliseren. Elke maand zijn er diverse evenementen om aan deel te nemen.

Voordelen en nadelen :

Rollercoaster Tycoon Classic

€6,49 voor Android toestellen en €6,99 in de App Store.

Dé PC-klassieker die iedereen wel kent! Rollercoaster Tycoon 1 en 2 staan bij een hoop mensen op de plank staan. Sommige spellen blijven àltijd leuk! RCT is daar 1 van. Met zijn vele levels die hetzelfde zijn als de pc versie, uitbreidingen om zelf parken te maken en eigen achtbanen maken. Het verveelt nooit!

voordelen en nadelen :

Stardew Valley

€8,99 voor android en iOS.

Stardew Valley is the vergelijken met de allereerste Harvest Moon voor de SNES. Je verhuist naar een klein dorp waar een verwaarloosde boerderij ligt. Jij moet de boerderij weer opbouwen tot een mooi en succesvolle plek. Verbouw bloemen, groentes en fruit. Voed je dieren op en trouw met de leukste jongen of meisje van het dorp! Allerlei scenes komen voor tijdens de seizoenen die elke 30 dagen wisselen.

Stardew Valley is ook verkrijgbaar voor de PC via Steam. Deze versie heeft een multiplayer systeem dat nog ontbreekt bij de tablet en smartphone versie. Er zijn geen ingame aankopen aan verbonden. 

Voordelen en nadelen : 

Tuurlijk zijn er nog veel meer spellen. Maar voor mij zijn dit 1 van de leukste tot nu toe! Heb je zelf een suggestie? Laat het me weten! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!