Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Is misschien wel de beste parodie op een Anime.

Je hebt zoveel verschillende parodies op series, van raar tot grappig. The Melancholy of Haruhi-Chan Suzumiya is (je raad het al!) een spin-off van the Melancholy of Suzumiya Haruhi. En hij is zoooooooo leuk!

Maar waarom dan?

Omdat….het gewoon zo leuk is! Erg simpel, de hele originele cast+originele stemacteurs(!) komt er in voor! Alle personages zijn verandert in kleine grappige chibi’s. Alleen Kyon is vrijwel hetzelfde gebleven. Hij wordt ook hierin ingesproken door Sugita Tomokazu (die Gintoki ook inspreekt…). Het is in dit geval ook niet moeilijk om deze serie te volgen. Er zit nauwelijks tot geen verhaal in vergeleken met de originele serie. Wel hebben alle personages wat meer rare gewoontes…waardoor wij weer helemaal in een deuk liggen.
Had ik al gezet dat het ook beeeest druk is? Nee? Nou bij deze.

De spin-off viel zo in de smaak dat hij zelfs op dvd is gezet! Dat komt niet vaak voor met dit soort serietjes. Ik vind het wel humor.

Ik raad je wel echt aan om alleen de Japanse versie te kijken! Helaas is op Youtube de originele met engelse ondertiteling verwijdert zoals ineens met heel veel video’s. De Engelse versie staat er nog wel op, maar die is zó slecht dat alle grappen en grollen niet leuk meer zijn.

Denk je dat het niet gekker kan?

Oh makkelijk! Haruhi en de cast draaien daar hun hand niet voor om. De enige normale is Kyon. En hij denkt ook dat zijn mede studenten allemaal debiel zijn. En daar heeft hij ook wel gelijk in.
Dat is juist zo leuk vind ik, omdat er toch een redelijk ‘normaal’ iemand in voor komt terwijl de rest zo gek is als een deur geeft het toch een soort van…balans. Maar té normaal wordt het in deze echt niet!

Gewoon een lekkere parodie om hard om te lachen bij je bak koffie/thee zou ik zeggen :). Zeker als je al fan bent van de originele Anime!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!