Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Het was weer heerlijk gisteren. Ik wou dat het altijd zulk weer kon zijn maar helaas. Dan moet je er zelf maar wat van maken toch? We gaan dag dromen in de woestijn, houd je fles water maar klaar!

Sabaku no Harem/Harem in the dessert is een manga dat je terug neemt naar de 1001 nachten. Alleen gaan het verhaal zelf niet zo!(gelukkig). De manga is gemaakt door Yumeki Mitsuru, deze mangaka heeft naast dit verhaal alleen nog 1 one-shot op haar/zijn naam staan. Best jammer, maar misschien was dit het eerste grote project, je weet maar nooit!

Deze manga gaat om Mishe, een slavin die wachtte tot ze verkocht werd. Maar onverwacht als prins Kallum en zijn bende van personeel langskomt vangt hij gelijk Mishe’s blik op. Haar uitstraling sprak hem meteen aan en hij nam Mishe als de eenendertigste vrouw van zijn harem. Ze is niks qua luxe gewend en alles is ontzettend raar voor haar in het begin. Omdat de overige vrouwen weinig tot niks te vertellen hebben is Mishe het tegenovergestelde. Ze zegt waar het op staat en is niet bang om haar mening te laten zien. Ze is ook geen watje met ruzies en discussies. Omdat ze nergens bang voor is is ze niks gewend als het gaat om romance. Dat laat ze overduidelijk zien in de buurt van de prins. Hij vind het dan ook maar al te leuk om haar te laten blozen. Prins Kallum is in eerste hoofdstukken een raar figuur vind ik. Niet echt zoals een prins zou zijn in sprookjes of andere manga’s. Niet dat het erg is, ik vind het wel leuk :). Je ziet wel gelijk dat al zijn vrouwen in de harem belangrijk voor hem zijn, hij ziet ze niet als voorwerpen maar als mensen, een positief punt! De andere dertig vrouwen voelen zich in het nauw gedreven door Mishe’s komst.Later zien ze dat er niks aan de hand is. Sabaku No Harem is een romantische, hilarische manga met onwijs veel interactie tussen Mishe en Kallum. Nu hebben we 23 hoofdstukken om van de genieten, maar ik hoop dat ze er snel meer uitbrengen! Ik heb het idee dat ze heel veel vertalers nodig hebben.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!