Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik heb weer het 1 en ander getest met mijn Sims 4 spel. Deze week zijn er zelfs nieuwe door fans gemaakt game packs bij gekomen!

In deel 1 heb ik al wat pakketten laten zien. In dit deel ga ik er nog meer opzoeken en heb ik weer wat getest.

Je kan veel kleding voor je vrouwelijke sims downloaden. Je verdrinkt zowat in de keuze! Maar als ik ga zoeken naar leuke kleding voor het andere geslacht dan kan het aardig lang duren voor je iets naar je zin vind. Best wel vervelend want ik vind het leuk als ze er beide modieus uitzien. Dat zelfde geld ook voor kapsels. Ik wil geen belachelijk lange haren voor m’n mannen maar gewoon korte vlotte kapsels. Een hoop makers bieden unisex kapsels aan, maar die zijn vaak erg vrouwelijk ..-_-.

Gelukkig kwam ik vandaag Wyattsims’ Menswear Fashion Pack tegen. Iets is beter dan niets toch?

 

Dit pakket slaat alle vrouwen kleding over en heeft alleen maar leuke en grappige kleding voor je sims! De accessoires zijn wel unisex maar wat maakt het uit?
Dit pakket bevat maar liefst 23 dingen voor Creeër-een-sim modus! Alle spullen zijn base-game gemaakt dus je hoeft geen enkel ander pakket in bezit te hebben.

Menswear Fashion bevat:

Je kan dit pakket hier vinden

 

De Windenburg University pack is niet alleen een pakket voor je sims. Maar heeft ook meer functies! De Sims 2 en 3 kregen uitbreidingspakketten die de mogelijkheid gaven aan je sims om naar de universiteit te gaan. Sims 4 is nog niet zo ver.  We weten eigenlijk niet eens of er wel zo’n uitbreiding komt!

Dit pakket heeft 1 compleet aparte kavel. Uiteraard een Universiteit. En daar horen bepaalde groepen bij! Elke universiteit heeft die bepaalde soort groepen , tenminste de Amerikaanse uni’s. Daar horen de Nerds, Cheerleaders en Topsporters bij! Met dit pakket kom je meer in de stemming door je sims toch de keuze te geven om een diploma te halen. Er zijn 8 verschillende studies beschikbaar waar je verschillende vaardigheden voor moet hebben. Zo ging dat ook met de Sims 2 & 3.

Dit pakket bevat :

Naast de Winter en Lente spullen heb je nu ook een zomer pack! Ik ben echt gek op die Hawaiishirts!
Naast die hawaiishirts heb je ook leuke bloemetjes lampen om je huis wat meer fleurig te maken! Mijn sim-huizen staan altijd vol met planten dus dit is een leuk extra!
Dit pakket van o.a. Luumiasims is echt een aanrader als je van de zomer houd. Nu moeten we nog een herfst pakket hebben en dan zijn we compleet!

Dit pakket bevat:

 

Het pakket vind je hier.

 

Helaas werd dit pakket alleen een collectie van renders. Het had een officieel pakket voor de Sims 4 moeten worden. Helaas blijft het bij het bekijken van de cover en renders. Dus nog geen reisje terug naar de 80’s. Tenzij je zelf allemaal outfits hebt gedownload.

Maar wat er nog niet is ,kan nog komen? Wasdag accessoires was het eerste pakket dat samen gesteld werd aan de hand van de keuzes van de Sims fans. Zij wilde graag zien dat de Wasmachine en droger(en waslijn) terug kwam in hun huizen. Misschien komen er meer van dit soort pakketten die op deze manier samengesteld zijn. Ik hoop van wel, zo kan je echt zien wat fans echt graag willen! Wie weet wat er nog komt.

Zo zijn er ook al hints voor het veertiende pakket bekend. Alleen weet ik zelf niet helemaal wat ik ervan moet maken. Zo heeft 1 van de Sims 4 makers SimsGuruGraham al verschillende icoontjes als hints voorbij laten komen. Vooral insecten kwamen voor bij en nu heeft hij een muis als plaatje. Misschien krijgen we wel te maken met vervelende plagen in de Sims 4? Dat zou het enige kunnen zijn wat ik me kan bedenken.

 

 

 

Wat zou jij nog willen?

Je kan het misschien zo gek maken als je zelf wilt! Zelf hoop ik nog steeds op een tool waarmee je je eigen buurten/steden kan maken. Ik weet nog dat ik uren kon spenderen aan het neerleggen van kavels, bomen etc en meer! Ik zou ook graag wat meer pakketten waarmee je sims in verschillende wezens kunnen veranderen. Je hebt nu alleen de keuze uit Vampier en een plantsim. Me eerste vampier smolt al gelijk van de zon. Ik was even vergeten dat ze daar niet tegen kunnen..

Er komt vast ook wel een uitbreiding waar onze seizoenen terug komen en nóg veel meer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!