Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Na Daisuke Ono en Hiroshi Kamiya vonden we het tijd worden voor nog een favoriet van ons : Yuki Kaji!
Waarom? Hij spreekt geweldige personages in! Niet alleen dat, Yuki Kaji beschikt over vele verschillende stemmen!

Onder andere deze :

En vele andere !

Silerna: “Als Yukine heeft hij zo’n schattige stem! Terwijl hij als Eren de longen uit z’n lijf moet schreeuwen…maar waar ik me nou niet bij kan is dat een man steeds ‘Miaaaauuu’ moet inspreken…… “

Yasumi: “Om dit soort interessante rollen, is Kaji-san één van mijn favoriete stemacteurs. Heel knap wat hij kan. Al is het maar de rol spelen van een kat!’

Silerna: “Nee half kat, half banaan….”

 

Omdat Yuki Kaji aardig wat hoofdrollen op zijn naam heeft staan : Eren Jaeger, Kou Mabuchi, Bananya’s (hierboven) ……, Kenma enzovoorts. Om die rede wordt hij door vele collega’s met een nieuwe bijnaam bekroont tot Main Character Syndroom…..zoiets.

Yasumi: “Er gaat mij haast geen anime voorbij, zonder dat ik de stem van Kaji-san hoor. En ja, het is dan vaak een hoofdrol.”

Wij weten natuurlijk allang dat het een geweldige stemacteur is! Hij kan eigenlijk alles wel inspreken ; van…..katten tot schreeuwerds, van schattige helden tot heldhaftige krachtpasters. Hieronder Heeft Kaji een deel van de 104th trainee squad ingesproken in Shingeki No Kyojin. En ja hij is ze allemaal!

Silerna : “Hoeveel verschillende stemmen en accenten wil je hebben? ^^”

Zoveel Anime, zoveel stemmen!

Als je deze blogs leest, leer je zo langzaam het gezicht achter de stemmen van de bekendere personages kennen. Heb jij nog een favoriete personage waarvan je de stemacteur wat beter wilt leren kennen?

Reageren mag! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!