Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Ik heb niks met 1 april,halloween en valentijn. Ik vind het allemaal pure onzin overgewaaid en hier amper thuis hoort. 1 April valt daarbuiten.

Afijn, omdat het morgen April Fools is hebben Yasu en ik een ander thema voor deze week!

Ik ben een ervaren Guild Wars 2 speler. Al sinds ik het eerste deel van Guild wars in handen kreeg en MMORPG’s* toch eigenlijk bést leuk vond. In  zowel deel 1 en 2 ken ik elk hoekje en gaatje van het spel. Zo ieder jaar rond eind-maart en met april-fools (ben benieuwd wat ze morgen weer met me characters gaan uitvreten) komt er een speciaal event. De Super Adventure Box game! Je kan het vergeleken met Mario en Luigi die voor de zoveelste keer de prinses van bowser moeten redden, maar dan met Minecraft achtige graphics.

*Massive Multiplayer online role-playing game

Het is de bedoeling dat we solo of met een team van 5 spelers de Super Adventure Box gaan uitkammen en uiteindelijk (OOIT als guild wars 10 uitkomt) bij de prinses komen. Inmiddels ben ik een uitstekende springer in puzzels geworden, arme Yasumi ligt steeds….ergens beneden in een ravijn of onder een boom?

Yasumi: ik háát jumping puzzles… het duurt eeuwen voor ik ze onder de knie heb XD.

Silerna: geen last van…..xD Oefening baart kunst.

Yasumi: …

Het enige wapen dat je krijgt, is een  takje en daar moet je het meedoen. Je moet tijdens je avontuur ook ‘Baubles’ verzamelen. Die kun je bij de winkeltjes inruilen voor handige spullen. Aan het einde van elk level krijg je een soort eind baas, gewoon simpelweg met je stok blijven slaan. Dan komt alles goed.

Oh Yeah! Pixel vogel!

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan non-stop gamen en/of tekenen (of allebei) terwijl Yasumi eerder Anime kijkt. Ik ben jammer genoeg niet altijd een vriendelijke gamer als het erop aankomt. Ik ben héél ongeduldig, kan onwijs tekeer gaan tegen hersenloze spelers die het leuk vinden om de boel voor een ander te verstieren en kan heel bot uit de hoek komen. Aan de andere kant doe ik tegen leden van een gilde waar ik evt lid van kan zijn wel aardig en meestal té behulpzaam.

Yasumi en ik zitten de komende weken ergens in de Super Adventure Box. Me eerste reward is al binnen een PIXEL STAFF!

 

Je komt verschillende rare beesten tegen. Spinnen met zonnebrillen op, slangen met hoedjes, schildpadden in tuxido’s en ga zo maar door. Ook kan je een Bee Dog tegen komen, die vind ik écht zo leuk! Ik heb ervoor gezorgd dat ik zelfs een Bee Dog als huisdier heb! Je komt ook eindbazen tegen net zoals in Mario. Bijvoorbeeld een moddervette kikker met een kroon op zijn hoofd. Aan jou (of met je team) de taak om hem te doden! Als de eind-bazen verslagen zijn ga je automatisch naar het volgende level. Oh yeah!

Silerna :  Ikke heb lekker een super Bee Dog!

 

 

Getagged

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!