Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Ze is schattig, ze is leuk, ze is niet rond zoals Poyo maar heeft net  zo’n groot knuffel gehalte! Een snoezige grijs met witte kitten die graag het leven van een kat wilt onderzoeken!
Ik en Silerna zijn kattenliefhebbers bij uitstek, en zijn natuurlijk gevallen voor de schattige Chi!

Maak kennis met Chi!

 

Silerna: “Iiiiiiiiiii!” *smelt*

Yasumi: *gaat emmer en dwijl halen*

Chi is het schattige hoofddiertje van de anime Chi’s Sweet Home. Ze is een nieuwsgierige klein kitten die alles nog moet ontdekken. Als ze van haar moeder gescheiden wordt tijdens een wandeling komt ze terecht bij de familie van Youhei. Alles is nog nieuw voor Chi, zoals speelgoed ,eten en zelfs de kattenbak! Wat zal haar gedachte zijn? Soms zijn het gewoon net mensen!

Yasumi: “Chi is zo ontzettend schattig! Het maakt niet uit dat de serie vooral voor kinderen bedoeld is. Nee, dat is niet zo. Het is voor iedereen die van katten houdt. Het is super herkenbaar en grappig.”

Silerna: Elke kitten is super zoet, maar Chi heeft toch dat beetje extra schattigheid! Elke eigenaar van een kat of kittens weet hoe herkenbaar dit is.

Nadat Chi een klein beetje door heeft hoe de dingen in haar voordeel werken, wordt ze steeds vrolijker en behendiger in die dingen. Misschien in het nadeel van haar baasjes? Youhei als kleuter vind dat niet erg! Er zijn natuurlijk grenzen, zoals Chi in bad stoppen! Katten hoe klein ook hebben een hekel aan alles wat nat is.

 

 

Silerna: “Chi maakt vele leuke en schattige fluffie vriendjes. Ook al zullen ze haar helaas niet allemaal leuk vinden :(.”

Yasumi:“Dat komt later wel goed hoor! In de nieuwste serie lijken Chi en Blackie (de zwarte kater) best met elkaar kunnen opschieten.”

Het maakt niet uit wat Chi doet. Alles wat ze doet is gewoon te leuk! Zelfs als ze even kwaad naar je kijkt/ Silerna heeft al eens een review gemaakt over deze kleine muppet. Ook in haar nieuwste serie kunnen we geen genoeg krijgen van Chi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!