Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

We zijn er bijna! Morgen zal de laatste van de 12 afleveringen met Engelse ondertiteling uitkomen. Wat kunnen we verwachten? Een beroemde Cliffhanger! Daar ben ik écht zeker van!

De meningen zijn verdeeld. Na 4 jaar wachten op het geweldige eerste deel zijn een hoop fans teleurgesteld in dit seizoen.
Op zich voor te stellen, ze moeten het ten eerste doen met maar 12 afleveringen, ten tweede weten we niet of dit seizoen nog een vervolg krijgt en ten derde vonden fans dat Levi zich niet genoeg liet zien. Kan ik ook niks aan doen, ik miste hem niet echt …:P andere personages waren juist meer aanwezig.  En dat was voor mij een groot pluspunt!

Veel informatie

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. We komen veel meer te weten over de origine van de Titans. Dat is best interessant omdat je zelf uiteraard wel ideeën had! Je komt in dit seizoen veel te weten over personages die in het eerste seizoen niet zo’n grote rol hadden.
Wat mij vooral stoorde is dat lange gesprekken té lang duurde, ja er moest een hoop uitgelegd worden maar daar deden ze ook geen 10 hoofdstukken over in de Manga. En de best lange terugblikken van de vorige aflevering in de nieuwe waarmee een hoop tijd verloren ging. De actie was veel minder aanwezig als in het eerste seizoen, daar was het óver duidelijk oorlog tussen mens en titan. In seizoen 2 vind ik het meer een ruzie waarvan degene die het hardste schreeuwt de winnaar is. De echte spannende gevechten komen pas aan het einde.

Manga lezers zoals ik weten al wat er gaat komen. Maar HOE? Wat wordt de grote vraag waar ze dit seizoen mee afsluiten?! Gaat er iemand belangrijk dood? Stort de muur in? Wordt de hele stad vies en moet Levi een schoonmaak ploeg in huren? Stort de hele planeet( dat is het toch?) in? Allemaal random vragen waarvan ik altijd afvraag ‘wat als’ 😛


Na het zien van de laatste aflevering is ook duidelijk gemaakt dat in 2018 het derde seizoen komt, eerst zien dan geloven! We hebben voor niks 4 jaar moeten wachten. Ik ben blij dat ik nu veel meer te weten ben gekomen over personages die wat meer op de achtergrond stonden in het eerste seizoen. Vele laten een kant van zich zien die niemand voor ogen had! De stemacteurs waren absoluut weer super! Blij dat het ook allemaal dezelfde zijn gebleven, want het is toch altijd anders met een nieuwe/andere cast!

Nu is de grote vraag, wat kunnen we verwachten in de achtbaan van aan 1 schakelingen van actie tot huilbuien (enz) in het derde seizoen? Yasumi en ik zijn er daar al volop mee bezig. Al heeft zij meer vragen zonder antwoorden dan ik die de Manga op de voet volgt

We kunnen het vast gaan bedenken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!