Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Van de auteur van Stein’s Gate presenteer ik u een nieuwe omgekeerde wereld! Iedereen kent het sprookje de Kleine Zeemeermin wel. Maar deze is nét even anders!

Yoma Sarachi kwam in 2016 met de manga Mermaid Boys. Meestal gaan de shoujo’s over Meisje ontmoet jongen, ze worden verliefd en leven nog lang en gelukkig. Deze ook maar toch ook weer niet.

Naru is een verwende prins van de zee en kan zich alles wensen wat hij maar wilt. Vele meerminnen vallen voor zijn knappe kop en hij maakt daar maar al te graag gebruik van. Wat hij en Ariel gemeen hebben is dat ze beide gefascineerd zijn van de wereld boven het water. Naru en zijn rare maat zien op een dag een groepje tieners langs het water lopen. Zijn oog valt meteen voor Nami, het meisje dat bij de groep liep. Meteen is Naru tot over zijn oren verliefd op Nami. Zij weet niet eens dat hij bestaat!

Naru’s vriend probeert alles te doen om het uit zijn hoofd te praten. Maar dat is tevergeefs , Naru moet en zal dat meisje ontmoeten! Zoals in het originele verhaal krijgt hij te maken met een gemeen zee monster. Alleen is dit ook een hij ipv een gemene Ursala. Hij maakt een deal met de tovenaar om in een mens te veranderen. Maar hij levert niet z’n stem in, maar iets anders. Maar wat?

En is Nami echt wie hij hoopt dat ze is?


Dit is het eerste Shoujo verhaal dat Yoma Sarachi heeft gemaakt. De meeste verhalen waaronder mega populaire Stein’s Gate waren allemaal in de Shounen/Seinen genre en zaten vol met actie en andere taferelen die in shoujo’s meestal niet voorkomen.

Ik vind het leuk om te zien dat ze een hele andere wending is gaan proberen met Mermaid Boys. Zeer geslaagd al zeg ik het zelf! Het is leuk, grappig , onvoorspelbaar (ook als je het sprookje goed kent) en druk. Op Mangafox kan je twee hoofdstukken lezen van deze manga. We gaan hopen door vele zullen volgen!

Ik wil ze in elk geval niet missen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!