Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Als je graag met rust gelaten wilt worden zit je niet te wachten op een vent die zich iéts teveel aan je plakt! Riko weet hier alles van!

Flower in a Storm / Hana ni Arashi is een korte maar grappige Shoujo manga waar je als een trein doorheen sheesht.
Riko Kunimi is een normale scholier die nergens bang voor is. Op een mooie zonnige dag verandert alles als de les flink verstoort wordt. Multimiljonair Ran Tachibana heeft Riko opgemerkt en viel als een blok voor haar. Hij doet er alles aan om haar hart te winnen en met haar te trouwen.

Trouwen?!

No way! Dat staat niet in Riko’s woordenboek! Ze wijst Ran af maar komt niet makkelijk van de plakker af. Maar Ran geeft ook zo snel niet op, hij zal er alles aan doen hij het woord ‘ja’ hoort op zijn vraag. Van alles staat hun in de weg, van jaloerse rivalen tot kleine wissewasjes.

Deze Manga bevat naast het leuke verhaal hierboven genoemd ook nog twee one-shots! Hana ni Arashi is getekend door Takagi Shideyoshi en heeft meer van dit soort korte manga’s gemaakt.


Hyakujuu Kingdom en Film Girl zijn hier een van. Allemaal niet langer dan maximaal twee delen met totaal tien – vijftien hoofdstukken. Deze auteur maakt ook BL (Boy love – Yaoi) maar onder een ander pseudoniem. Als je daar niet van houd kan je die gewoon overslaan! Dat doe ik ook namelijk ;). De Shoujo’s zijn naar mijn mening gewoon leuker en lekker snel uit!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!