Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Yasumi en ik herkennen zijn stem uit duizenden. Ook hebben we al eens over 1 van zijn personages gehad, namelijk Shizuo Heiwajima.Ik heb het natuurlijk over niemand meer dan Daisuke Ono!

Ook hij spreekt vele van onze favoriete personages in. Hij heeft onder andere deze bekende personages ingesproken:

En nog vele andere bekende personages!

 

Naast al deze rollen heeft hij ook de stem ingesproken van Osomatsu-san’s Juushimatsu, commandant Erwin Smith in Shingeki No Kyojin, Daikoku in Noragami , een llama in het Polarbear Café, & Jun Satou in Working!! Al deze series bezitten ook een rol van Hiroshi Kamiya, daar hebben Yasumi en ik het laatste keer over gehad.

Silerna: “Daisuke Ono heeft een prachtige lage stem. Zijn stem herken meteen als ik een anime kijk. hij heeft ook zoveel verschillende maar leuke personages ingesproken! Vele van die personages doet mijn hartje sneller van kloppen.”

Yasumi:“Verschillende personages, dat zeer zeker. Coole, sexy personages waar je vrijwel meteen respect voor krijgt. Echter, zijn maffe personages zoals Handa en Juushimatsu fan ben van ‘Ono D.’. Dat soort rollen zijn voor hem gegoten, en altijd hilarisch.”

Daisuke Ono spreekt nog vele andere bekende personages. Opvallend zijn de rollen die hij speelt samen met collega Hiroshi Kamiya. Samen zijn ze misschien wel 1 van de bekendste stemacteurs van Japan.

 

 

 

 

 Silerna: “YAAAY! Shizuo! “

Daisuke Ono zingt ook nog!

Last but not least, heeft Daisuke Ono een redelijke zangcarrière. Geen wonder dat hij vaak een rol heeft in series zoals Uta no Prince-sama (Kira Sumeragi vanaf het 2e seizoen).

 

Over wie gaan we het volgende keer hebben, weet jij het al?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!