Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Yamato Nadashiko Shichihenge is niet het type shoujo die je denkt te verwachten! Genaamd Perfect Girl Evolution/Wallflower brengt je terug naar het hedendaagse leven waar knappe kerels & 1 apart meisje centraal staan!

Een rijke vrouw laat 4 knappe hoge school leerlingen in haar villa wonen. De huur is alleen wat aan de dure kant…máár daar kan wat aan gedaan worden! De huisbaas laat de jongens er gratis wonen…áls het ze lukt om haar nightje Sunako in een perfecte dame van etiquette te veranderen. Zonder na te denken gaan Morii Ranmaru, Takano Kyohei, Toyama Yukinojo en Oda Takenaga in op de deal, natuurlijk niet wetend wat te verwachten.

Op een prachte dag als de jongens buiten liggen vervelen vinden ze in een random bosje in de tuin een meisje….tenminste het ziet eruit als een meisje. Dat een ziet oud veel te groot shirt draagt, een vettig out of bed kapsel heeft dat haar gezicht bedekt, een vieze oude rok en oude gympies eronder. Kortom, ontmoet Nakahara Sunako! Het meisje die de bende om moet toveren in een perfecte dame! Eh….ONMOGELIJK denken ze nu uiteraard!

Want Sunako is álles behalve een echte dame! Ze ziet er normaal gesproken uit als een kleine chibi zonder gezichtje. Op grote momenten of emotionele momenten verandert ze in een normaal formaat persoon. Sunako is ooit lelijk genoemd door de jongen die ze leuk vond op school. Sinds dat moment trekt ze zich terug waar iemand anders zich bevind. Ze is gek op duisternis en Horror dingen zoals films, ingewanden , Halloween en andere enge dingen. Tot grote afschuw van de jongens. Ze heeft een hekel om in de belangstelling te staan, aan mensen die teveel ‘licht’ geven zoals de jongens. Met grote verbazing is ze een geweldige huisvrouw en kokkin. Ze zorgt dat je van de grond kan eten en 3 maaltijden op een dag krijgt plus af en toe een snack. Zodra ze een jongen ziet die ze knap vind krijgt ze een nosebleed and raakt ze in paniek….

De manga kwam uit in 2000 en eindigde in 2015. In 2006 verscheen de anime met in totaal 25 afleveringen.
Muurbloempje met power!

Omdat Sunako niet past in het plaatje van perfecte heroine. Is ze voor mij wel een echte heldin met pit en power! Maak haar alleen niet kwaad want dan is het huis te klein! Je denkt misschien in het begin van het lezen/kijken van dit verhaal waar dit in godsnaam over gaat…nou ja eigenlijk gaat het nergens over. Veel humor en lollige stukjes laten je ontzettend lachen en zo’n beetje het shoujo thema een beetje belachelijk maakt, is dit wel een enorme opluchting als je het vergelijkt met andere shoujo series. De tekeningen zijn ook aparter dan andere Animes dat maakt het ook wel geestig.

Ik heb met deze anime in een deuk gelegen om niks. De interacties met de gasten en met haar zijn hilarisch dat tot vaak tot onnodige ruzies leid..vooral met Kyohei en Sunako.
Sunako is echt een ijzersterk personage die laat zien dat heldinnen óók onwijs stoer en sterk kunnen zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!