Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Zoek je iets leesbaars wat niet al te lang is maar toch langer dan een one-shot? Dan kan ik je helpen! Misschien zijn deze Manga’s wel wat voor jou 😉

2.5 Jigen Kareshi
Genre : shoujo/romantiek
Hoofdstukken : 8

Otaku Tsumugi Koino is verslaafd aan een bepaalde romance simulatie op haar spelcomputer. Een bepaalde personage in dat spel heeft haar hart compléét gestolen! Koino heeft totaal geen interesse in echte jongens en is compleet over het dolle heen met dit spelletje. Ze gaat wonen bij een jongen die als twee druppels water op haar lieveling held lijkt! Sayashi Tokio is echter totaal niet amused van otaku’s. Zijn zus is er ook 1 en ziet Koino’s opsessie. Nu wilt ze graag weten hoe Tokio aan een haat voor otaku’s is gekomen en dan bloeit er wat op.

 

Shinomiya-kun no Sekai ga Owattemo
Genre: School-life/Shoujo
Hoofdstukken : 5

Yukino’s aandacht wordt getrokken door Shinomiya. Ze kennen elkaar al lang maar sommige kanten van hem kende ze nog niet. Bijvoorbeeld dat hij school helemaal niet stom vind maar juist leuk. Maar door omstandigheden moet hij zijn schoolleven vaarwel zeggen en stoppen. Yukino maakt zich daar zorgen over. Terecht of niet?

 

 

 

Tokyo Lastochika
Genre: Historisch/Tragedie
Hoofdstukken : 10

In de Meiji era in 1910 begon de verandering voor heel Japan. Het westen begon zijn tekenen neer te leggen in de oude Japanse cultuur. Zeker in de hoofdstad Tokyo. Hana Tsumuru heeft het niet makkelijk. Ze zorgt voor haar familie omdat haar moeder overleed aan een dodelijke ziekte. Om te zorgen voor haar jonge broertje begint Hana als schoonmaakster bij een rijke familie. Het hoofd van de familie Arima Mitsuyuki is vrij onder de indruk van Hana. Maar het tij keert als Hana erachter komt dat de ziekte van haar moeder erfelijk is..

 

Shingeki No Kyojin : A Choice with no Regrets.
Genre: Actie/Fantasie
Hoofdstukken : 8
Lees hier de review van de OVA

Een terugblik op een van de bekendste personages uit Attack on Titan. Hoe zag het leven van Levi eruit voor hij het leger in ging? Onder de steden en muren zit nog een stad. De ondergrondse stad is gevuld met de arme, zwervers en criminelen die tussen het afval wonen en leven. Hier kom je Levi in zijn jongeren jaren tegen samen met zijn twee beste vrienden Farlan en Isabel.  Het enige doel wat je in de ondergrondse krotten hebt is overleven, maakt niet uit op welke manier. De drie zijn geen vreemde voor de politie en doen alles wat ze moeten doen om enigzins iéts van het leven te maken. Met gestolen 3D gear zijn ze iedereen te slim af. Op een dag krijgt de groep een missie om een specifiek persoon van het leven te beroven. Als dat lukt kunnen ze boven de grond hun leven voort zetten. Levi stemt in dat ze deze missie zullen voltooien maar wie is het wie ze om het leven moeten brengen?

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!