Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Deel 1 kan je hier vinden. Ik ga op zoek naar nog meer leuke maar korte manga’s met maximaal 10 á 15 hoofdstukken!

Wanted!
Genre: Avontuurlijke shoujo
Hoofdstukken: 4

Van de auteur van Vampire Knight is het deze een keer een korte maar leuke manga. Wanted gaat over Armelia. Een wees die graag zingt en ook zingt als werk. Op een dag ontmoet ze Luce, een jongen die komt luisteren naar haar liedjes. Het was voor Armelia liefde op het eerste gezicht. Maar alles verandert voor haar als Luce meegenomen wordt door Scar een piraat! Armelia wil niks liever dan hem redden, maar het gaat niet zoals zij had gehoopt…

 

 

Tsukiyo-Zoushi
Genre : Fantasie
Hoofdstukken : 4

Tsukiko kan geesten en andere monster zien. Dat heeft ze altijd al gekund. Een klein meisje belt haar op een dag en vraagt dringend om Tsukiko’s hulp om haar dorp te helpen. Wat voor dorp is het? Een dorp vól geheimen! En achter die geheimen moet Tsukiko komen om het dorp te kunnen helpen. Ze komt er ook achter wie ze zelf is.

 

 

 

Seishun Otome Banchou!
Genre : Lachwekkende Shoujo.
Hoofdstukken : 13

Hirata Mihane is een rare (beetje maar) middelbare scholiere met haar eigen problemen. Ze heeft haar uiterlijk niet echt mee en iedereen die haar tegenkomt krijgt gelijk een verkeerd beeld. Ze is alles behalve meisjesachtig en doet veel jongens dingen, heeft een kort lontje en komt makkelijk voor zichzelf op. Ze krijgt de nickname Monster vanwege haar gedrag. Voor het eerst wordt ze verliefd op een klasgenoot. Touma vind het niet erg hoe Hirata eruit ziet en het maakt hem ook weinig uit hoe agressief ze soms is. Maar ziet hij haar ook staan?

 

 

Minidura!
Genre: Komedie/Seinen
Hoofdstukken : 29 (zijn kort)

Alle personages van Durarara! zijn verandert in kleine leuke Chibi’s! In hun kleine mini versie gaan ze het leven van Ikebukuro in Tokyo aan! Shizuo kan nog steeds met verkeersborden slaan terwijl Izaya hem nog steeds treitert. De drie studenten Mikado, Misaomi en Anri gaan hun dagelijks leven door ,ook als chibi! Shinra en Celty zijn ook iétsjes kleiner geworden en Celty draagt een mega helm. Alle actie rijke scenes zijn nu schattiger en grappiger!

 

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!