Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Elke week heb ik een op mijn web een rubriek over nostalgische Animes. Niet alleen favorieten maar ook series waar ik nog nooit van heb gehoord.

Aardig op weg kom ik nog wel eens met het probleem dat ik er geen 1 kan bedenken voor die keer. Tot nu toe ben ik dik tevreden met de blogs die ik op het moment al heb. Van Dragonball Z die onwijs populair is tot Medabots die wij kijken op de tv. Omdat ik vroeger zelf erg keek en vele waarschijnlijk met mij wil ik die series extra aandacht geven en weer even in het zonnetje zetten.

Ik denk dat ik de bekendste die wij op onze nederlandse buis hebben gehad al heb gehad. Maar graag wil ik ook series die minder bekend zijn ook meenemen in deze blogs. Of gewoon helemaal niet hierop op tv zijn geweest!

Zijn er series die jij extra wilt zien of toch even in het zonnetje wilt zetten? Laat het me weten! Let wel op dat ze niet perse op de Nederlandse buis zijn geweest. Maar misschien toch speciaal is of extra aandacht verdient? Of gewoon omdat hij leuk is? Het kan allemaal! Er hoeft niet echt een reden te zijn.

Hier is mijn overzichtje tot nu toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!