Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Als je de politie van Gintama al raar vond . Dan is de lokale elite van Chiruran – Nibun no Ichier ook eentje…

Deze maffe maar korte spin-off is afgeleid van Chiruran Shinsengumi Requirem. Een Manga waarvan ik nog moet uitzoeken waar hij te lezen is. Helaas hebben de meest populaire sites (Mangafox etc) hem niet in hun database. Maar deze leuke kleine spin-off van 12 afleveringen is wel te zien op Crunchyroll !

De Shinsengumi is terug! Maar ze zien er wéér anders uit en hun karakters zijn niet bepaald vriendelijk..Hijikata Toshizou staat bekend als de demon commander wat me niet leuk lijkt om als nickname te hebben. In deze serie heeft meer het kapsel van een Super Saiyan met bruin haar. Hajime Saitou is hier de narcistische en alles behalve aardig van de groep. Deze heeft hij grijs haar met een puik vlechtje aan de achterkant..De arme Kondou Isami, de baas van Shinsengumi heeft geen neus! Maar is zoals bijna in elke serie altijd vrolijk. Harada Sanosuke ziet er meer uit als een spion of een vriend van Magere Hein dan een Samurai. Shinpachi Nagakura is de sukkel dit keer, alles wat hij doet gaat zo’n beetje mis en hij doet altijd zijn best,dat is het zure ervan.
Als ik zo nadenk vond d

e echte Okita Souji katten ook erg leuk. In een hoop series is hij wel in de buurt van onze fluffy maatjes! Katten zijn ook fan van hem. Z’n ogen zijn niet zichtbaar en heeft een paardenstaartje dan recht over eind staat. En als je denkt dat het niet gekker dan heb je het mis…

In deze 12-delige anime waarvan de filmpjes slechts 3 minuten duren(intro niet mee gerekend) ben je zo door de grapjes ,boze buien en klungelige acties heen. Dan is het nog leuk om te kijken! Je hoeft er geen minuut voor na te denken en je bent binnen 30 minuutjes wel klaar. Nu nog zoeken naar de Manga!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!