Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Tsubaki-Chou Lonely Planet is een standaard Shoujo van Mika Yamamori. Zij staat bekend om andere grotere Manga’s zoals Hibi Chouchou en Hirunaka no Ryuusei. Maar Tsubaki-Chou is een leuke twist tussen deze twee.

Fumi Oono is de heldin van dit shoujo verhaal. Een arme studente met een mega schuld die haar geweldige vader haar mee op scheept. Zelf heeft hij de benen genomen naar lutje broek. Allen is het onmogelijk om die grote schuld af te betalen. Maar weinig andere opties heeft Fumi niet. Dus gaat ze op zoek naar een baan. Ze wordt door de huisbaas op straat gezet en moet nu zorgen voor een dak boven het hoofd. Ze vind een baan als in wonende huishoudster van een lokale schrijver. Een mega chagrijn met de naam Akatsuki Kibikino. Hij zegt niet veel behalve dingen over het huishouden en wat hij wilt eten op het tijdstip. Verder zijn beide erg afzijdig. Maar als het verhaal zich verder ontwikkeld is dat dan nog steeds zo?


Het is een van de vele Shoujo manga’s . Maar toch is deze nét een tikkeltje anders dan andere. Een leuke toevoeging aan de grote Shoujo genre. Het is toch wel de grootste met allemaal zwijmel romannetjes en gekkigheid.

De manga is nog volop aan het updaten (en vertalen) en loopt al vanaf 2015.  Meer kunnen we snel verwachten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!