Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Soms heb je van die series waar je niet zo heel veel aan vind. Maar ondanks dat wil je toch weten hoe het afloopt. Dat had ik bij deze Anime ook. Sword Gai seizoen 2 verscheen paar weken geleden op Netflix.

Titel : Sword Gai the Animation Part 2
Jaar opname : 2018
Genre(s) : Actie, Seinen, Fantasie
Aantal afleveringen : 12

[wp-review id=”4880″]

De recensie van het eerste seizoen vind je hier. Het tweede seizoen van maar liefst twaalf afleveringen is niet veel anders dan het eerste. Het is een aan een schakeling van gevechten en mensen die vermoord worden, gezellig he?

Er zijn vele actie animes maar in vele zit nog enigszins een verhaal naast het vele knokken en gedoe. WÁÁR is die in Sword Gai? Echt serieus waar slaat deze anime op? Geen wonder dat al die manga sites de originele manga niet eens geüpload hebben 🤔 ik wilde uit nieuwsgierigheid ernaar zoeken of te checken of die ook zo gaat maar dat zal ik nooit weten 😂, ook geen ramp.

Maar goed , Qua anime heeft Netflix met deze serie de plank mis geslagen. Volgende keer gaan voor een manga die veel meer in huis heeft. Niet alleen een verhaal, maar misschien ook met een mengelmoes van wat genres. Zo vind ik animes het leukste.

De ene dode naar de ander.

Heb je elk hoofdpersonage net gezien dan gaan ze ook weer weg. En dan bedoel ik niet dat ze de hoort op gaan…heb je de eerste belangrijke persoon ontmoet, hup! Dood. De volgende die je ziet, piew! Pijl door zijn kop. En zo kan ik nog wel even verder gaan.

Heb je allemaal gehad (letterlijk) dan blijft er nog maar één hoofdpersoon over , en dat is Gai zelf. En hij is nog steeds vervelend 🤦‍♀️ Hij kan overduidelijk in mij top 10 meest vervelende hoofdpersonages van anime ooit…en ook in de top 10 meest emotieloze hoofdpersonages. Ala zombies die naast hun persoonlijkheid ook verder niks toevoegen. Had ook beetje gehoopt op wat romance maar denk dat dat ook teveel gevraagt was.

Top of Flop?

Naar mijn mening had Netflix dit idee beter opzij kunnen schuiven. Of een ander idee bedenken. Want vele zijn het hier over eens, Sword Gai heeft gefaald in vele opzichten. Dat is best jammer als je ziet dat de animatie enzo wel redelijk goed is. Maar voor mij is het vooral belangrijk dat het verhaal aanslaat en de personages cool zijn . Vooral de hoofdpersoon. Aangezien ik me al gauw erger aan hoofdpersonages . Nu had ik de hele cast om aan te ergeren, dat is wel zeldzaam.

Gauw vergeten en verder aan Attack on Titan 3.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!