Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Er is niks schattigers dan anime met katten! Er zijn er zoveel in alle soorten en maten! Maar een van de allerschattigste blijft toch CHI!

Titel : Chi’s Sweet Adventure
Jaar opname : 2016
Genre(s) : Slice of Life
Aantal afleveringen : 51

[wp-review id=”4957″]

Chi gaat op nieuw avontuur in Chi’s Sweet Adventure! Omgetoverd in een 3D animatie gaat de nieuwsgierige kitten weer van alles te lijf! En scháttig dat het is!❤️

De kleine Chi kennen we van Chi’s Sweet Home waar ze haar eigen familie uit het oog verliest en er een mensen familie voor terug krijgt! De Yamada familie verhuist speciaal voor Chi naar een huis waar het is toegestaan om huisdieren te hebben. Chi moet haar nieuwe omgeving nog verkennen en  dat zal ze niet aan haar neus voorbij laten gaan. Ze ontmoet in het nieuwe appartementen complex waar ze woont verschillende dieren waaronder soortgenoten.

Chi is de allerschattigste kitten van de hele Anime wereld! Het zijn er niet veel, al hoewel zijn katten ook best populair in Animes. Je hebt bijvoorbeeld Happy in Fairy Tail, Sakamoto van Nichijou, Poyo uiteraard! Maar het is me ook opgevallen dat veel Manga/Animes katten hebben die ook voor helft eten zijn….Donyatsu , Bananya’s maar ook broodjes katten en Tofukatten ^^’. Laten we het maar bij een échte met vier voetjes houden!

 

Double trouble?!

In Chi’s Sweet Adventure gaat Chi op pad. Je zal meerdere nieuwe vriendjes van haar ontmoeten o.a. nieuwe kittens! Maar ook de hond van de buren, de kat van de buren ernaast en het konijn van de buren dáárnaast.Misschien hebben de buren aan de andere kant ook huisdieren? De Yamada familie is speciaal naar dit apartementen complex verhuisd zodat Chi in vrijheid kan leven en geen geheim maar hoeft te zijn voor de huisbaas! Ik heb 1 boek staan van Chi’s Sweet Home ,Sweet home en Sweet adventure lopen in elkaar over, eigenlijk is het gewoon een verhaaltje. Het is zó snoezig en koddig om te lezen! Als je zelf katten hebt/hebt gehad dan weet wat ik bedoel ;).

Waarom 3D animatie?

Wat ik alleen niet helemaal begrijp is waarom ze voor een 3D versie hebben gekozen. Chi’s Sweet Home is gewoon zoals elke andere Anime (getekend). Zelf vind ik het een beetje apart en raar, Zeker als een serie al loopt. Kies dan aan het begin voor één type stijl en niet halverwege! Chi is natuurlijk niet minder schattig hierdoor maar ik vind niet echt dat 3D animatie past bij een Anime.

Misschien ben ik de enige die het raar vind..en misschien ook niet…Het is gewoon raar :P. Ze zullen er wel een goede reden voor hebben. Ben benieuwd of er nog een deel drie komt van deze overdosis schattigheid en herkenning voor elke katten fan. Uiteraard is het een MUST-WATCH als je zoveel van deze leuke beestjes houd zoals ik, dan mag je Chi écht niet overslaan!❤️ Ga mee op Chi’s nieuwe avontuur zodra de onder de heg door kruipt bij haar nieuwe paleis en ontmoet nieuwe vriendjes die net zo grappig en schattig zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!