Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Om heel eerlijk te zijn. Niks. Ik gebruik me telefoon niet voor muziek :P. Maar ik heb altijd standaard in me jaszak een iPod zitten. Zonder ga ik gewoon de deur niet uit, al is het maar voor 5 minuten.

Manga gaat bij ons allebei mee op reis, want het leest lekker weg. Daar luister je natuurlijk ook muziek bij, dus is hier weer een lijstje met anime muziek die op onze iPods staan.

 

Yasumi koos voor: UraShimaSakataSen – Kachofugetsu

“Op dit moment is het tweede seizoen van de anime Starmyu bezig, een serie vijf studenten aan een muziekschool. Je raad het al…idolen! Zo’n serie levert geheid leuke liedjes op – op zijn minst – en dat vind ik wel leuk.

Ik heb nog geen tijd gehad om de anime te kijken, maar het is vanzelf naar me toe gekomen. De opening van het 2e seizoen wordt namelijk gezongen door Fourpe, beter bekend als UraShimaSakataSen. Een groep die ik al een tijdje volg.

Het bovenstaande is NIET die opening, maar ik vind het wel veel leuker. Lekker, die beat!”

Silerna koos voor World Order – Have a Nice Day

Ik heb haast helemaal geen Anime muziek op me ipod. Misschien 5 liedjes van de 5000. Maar Have a nice day van World Order is gewoon grappig. En de beat is ook best vrolijk dus dat spreekt me dan wel aan. Normaal wil ik graag kunnen verstaan wat men zingt. Nu boeit het me niet zo. Het is gewoon Catchy!”

De vorige keer dat we muziek met jullie deelden, kwam deze al voorbij. Maar omdat het zo’n gezellig liedje is delen we hem gewoon nog een keer!

Yasumi: The Oral Cigarettes – Hey Kids!

“Bij coole anime zoals Noragami (dit is de OP van seizoen 2), hoort ook coole muziek. Ik zal deze ongetwijfeld al eens gehad hebben, maar het is geen straf om nog een keer te delen. Zeker niet als de muziek video Engelse ondertiteling bevat.

Ik kan haast niet kiezen tussen deze OP en die van het eerste seizoen door Hello Sleepwalkers.

Hey kids! Vinden jullie het ook zo cool? ? “

Silerna koos als tweede voor Real Emotion van Final Fantasy 10-2

Oh yeaaah! Ze deden geweldig werk met de HD versie. Ik moest huilen toen de pc versie kwam, de game goden hebben me geantwoord! (Nah dan hadden een PS4 uit de lucht laten vallen) Maar dit is ook goed <3. Yuna en haar vriendinnen geven een concert in de grote stad. Maar dieven liggen op de loer….ze weten er gelukkig wel raad mee! Het nummer is vrolijk ,catchy en gewoon leuk!”

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!