Previous
Next

Silerna - Digital artist - loves cats

Of ik daar het antwoord op heb? Dat weet ik eigenlijk niet. Daar kom je ook niet achter in deze serie ben ik bang.

Animes waar je wat minder aan vind moeten er ook zijn. Ik laat mijn mening graag horen over Dance with Devils. Want….wat was die vreselijk….>_<.

 


Tachibana Ritsuka is de perfecte scholier zou je denken. Dat is ook zo en dat houd ze graag ook zo. Tot haar grote verbazing wordt ze door studentenraad opgeroepen en is uiteraard bang om haar reputatie te beschadigen. De raad denkt dat Ritsuka allemaal ellende veroorzaakt. Daarom zal de raad haar ondervragen wie ,wat ,waarom. De raad bestaat uit 4 studenten en zijn uiteindelijk een grotere rol dan gedacht ; Kaginuki Rem, Natsumizaka Shiki, Sogami Urie en Nanashiro Mage zijn namelijk de duivels.

Als op de een of andere dag Ritsuka’s moeder wordt ontvoerd wordt haar level totaal ondersteboven gegooid. Zo begint haar wereld van het bovennatuurlijke te vormen waarbij duivels en vampieren de hoofdrol spelers zijn van dit toneelstuk. En dat is het letterlijk want in deze anime zijn liedjes en andere slechte momenten overbodige luxe. Ze moeten op zoek gaan naar een of andere Grimoire (een boek) die de eigenaar laat heersen over de wereld.


Wat ik me afvraag is waarom juist deze serie een Anime kreeg terwijl andere Manga’s véél beter zijn. Ritsuka is te vergelijken met Koharu uit Norn9; Norn+Nonet want het is net zo’n sufferd als zij. Als dat het enige was wat me stoorde had ik het misschien nog een leuke serie gevonden. Maar het komt niet vaak voor dat ik hele stukken oversla. Al die irritante liedjes bijvoorbeeld ,wat waren die slecht….

Van alle reserve harems die ik gezien heb spant deze de kroon denk ik. Ik vind de meeste al niet echt denderend. De manga tot nu toe bestaat uit 1 deel, dat is al jaren niks verandert. Hij is ook niet online te lezen of misschien maar 1 of 2 hoofdstukken ergens.

Ergens aan het einde van dit jaar wordt de film Dance with Devils : Fortuna uitgebracht. Of ik die ga kijken is een tweede.

 

 

Ongetwijfeld waren andere mensen wel gecharmeerd door deze Anime maar voor mij was het hem niet. Ik miste werkelijk van alles ; spanning , uitleg over een hoop dingen waar ik geen snars van snapte. De humor was ook ver te zoeken. Jammer.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!