Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Naast het geweldige Final Fantasy en Kingdom Hearts (in samenwerking met Disney) heeft ontwikkelaar Square Enix (voorheen Square Soft) ook veel geweldige Animes uitgebracht. Misschien wel de bekendste!

Dat je waarschijnlijk al wist dat het mijn helden zijn zal niet nieuw zijn. En wist je het niet dan weet je het nu!:P. Ik ben áltijd dol op hun spellen geweest, Dragon Quest was het eerste spel wat ik van hun in handen had. Daarna werd ik al snel verslaafd aan de Final Fantasy franchise en niet gauw erna kocht ik ook de eerste 2 delen van Kingdom Hearts. Het is dat mijn arme PS2 niet meer leeft, anders had ik ze nu nog gespeeld ;). Maar gelukkig werd er ook een hele hoop uitgebracht voor Nintendo consoles dus mensen zonder Playstations konden hun hart alsnog ophalen met Dragon quests, Heroes of Mana/Children of Mana Xenoblade-games. Deze werden ook een succes maar Final Fantasy bleef zijn broers en zusjes toch met gemak voor. Het werd niet voor niks de hoofd franchise en icoon van het bedrijf.

Naast de geweldige games bracht Square Enix ook Full metal Alchemist uit, Soul Eater, Kuroshitsuji, Durarara!!,  Pandora Hearts en zóveel andere mega populaire titels uit onder de naam van Gangam Comics. Deze naam is enkel de imprint voor de Manga business van Square. Ik ben fan val zowel de games en Animes! Omdat aan álles is gedacht! Maar ook de soundtracks zijn altijd mega vet , mooi of zelfs gewoon ontroerend ….mijn ipod staat vol ermee! Square Enix is naast Universal Studio’s en Sony de grootste in het uitbrengen van Animes. Tenminste de meest populaire titels zijn wel afkomstig van een van deze drie.

Er zal geen Manga of Anime zijn die je niet kent van ze! Akame Ga Kill bijvoorbeeld, maar ook Working!!, Arakawa Under the Bridge, Horimiya en zovéél andere! Een beetje Anime fan zal er minstens wel 1 kennen.

Zonder deze geweldige bedrijven waren er haast geen Animes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!