Previous slide
Next slide

Silerna - Digital artist - loves cats

Vorige week hebben Yasumi en ik unaniem besloten wie onze favoriete personages zijn. Niet dat het er maar bij vijf stuks blijft want er zijn zó veel meer personages die we leuk vinden. In dit laatste blog van onze reeks in 2017 gaan we het hebben over drie van onze favoriete stemacteurs. Want wat is nou een personage zonder stem?!

We hebben veel besproken op de Skype chat. Zo ontstaan deze blogs. Deze keer was een hele lange discussie niet nodig (!) Want we waren het eigenlijk al erg snel met elkaar eens :

Yasumi: “wie doen we als eerste?”

Sil: “eh.”

Yasu: “ze zijn allemaal goeie….>_>”

Yasu: “Sugita(Gintoki) moet er in… en Kaji(zo’n beetje alles) ook XD”

Sil: “en ik wilde kamiya zeggen lol, want …yato >\\\\<“

Yasu: “dan wordt het die drie :3”

Sil: “das snel o_O”

Sugita Tomokazu

Als ik Sugita zeg, zeg ik Gintokiiiiii. De grootste halve zool op het Anime’ halfrond. En als je hem gezien hebt, zie je hem óveral! Gintoki hoort dan alleen bij Gintama, die stem herken je uit duizenden.

Sugita’s spreekt verschillende personages in : debiel , goed , kwaad , oud , jong of met een vacht. Je zal me vast herkennen als je hem hoort!


Yuki Kaji

Van schreeuwende Eren tot de schattige Yukine en miauwende Bananya’s. Yuki Kaji kan het állemaal! Niks is te moeilijk of gek genoeg voor deze stemacteur , zelfs niet als andere stemacteurs en actrices zijn schoenen opmerken. Toch zal je het raar vinden als je weet dat een man een schattige ‘mya mya’ zegt met de serie Bananya


Hiroshi Kamiya

Als ik Yato, Levi, of Izaya zeg hoor je niemand minder dan Hiroshi Kamiya. Of hij nou een stuiterend personage moet inspreken of iemand die de rust zelf is. Kamiya kan alles. Maar herken je hem ook altijd? Dat is best lastig! Iedereen kent wel een personage die Kamiya heeft ingesproken. En als je erachter komt dat hij diegene heeft ingesproken zeg je “oh ja” .

 

Wie is jou favoriet? Die heb je vast wel! Lees hier onze top 5 favoriete personages als je dat nog niet gedaan hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!